måndag 22 april 2013

VACKRA PLAGG TILL KONTORET FRÅN GOBIDUST & ROSEMUNDE

Jag tror att en hel del av er kanske inte kan använda Odd Molly-plagg på jobbet till vardags, jag tänkte därför tipsa om två märken som ligger i mellansegmentet som ger mycket kvalite för pengarna och som jag ÄLSKAR att ha på jobbet. Kvinnligt utan att bli stelt och tråkigt. Oleana är ett nytt favoritmärke och sedan kommer Rosemunde och ett nytt märke jag blivit förtjust i: Gobidust. Gobidust designar klassiska, stilrena tröjor/kavajer/jackor i en fantastisk kvalité och är tillverkade i Sverige, närmare bestämt i Ulricehamn där ryktet säger att samma fabrik tidigare tillverkat tröjor/kavajer/koftor åt Filippa K och Busnel. Upptäckte detta märke när jag var inne hos Oleana & Friends och skulle köpa mitt Oleana set. Blev förälskad i passformen och den klassiska designen när jag provade den där över ett Oleana linne.


Jacka/Kavaj (storlek S, dvs normal till något rymlig) i tovad ull från Gobidust (assymetrisk) och klänning från Rosemunde.Kavajen har ingen knäppning men man kan ha en fin brosch eller helt enkelt ha den öppen. Jag som använder ofta kavaj i mitt arbete älskar möjligheten att ha denna istället för mina kavajer. Denna är mjuk och behaglig men ändå tillräckligt elegant och strikt för att passa på jobbet.Ryggen är bara så fin på denna, gör att den blir kvinnlig och elegant.


Nästan finare med hudfärgade strumpbyxor under denna klänning kan jag tycka.
Så här snygg är klänningen från Rosemunde, perfekt till våren och sommaren (med en annan typ av BH under :-), tillverkad i skön 100% modal. Det var allt för mig för stunden. Vi ses lite senare :-)
Jag hoppas ni gillar mina jobbkombo-tips.
KRAM!!3 kommentarer:

 1. Hej!
  Mycket snyggt och själv är jag förtjust i dina kontorstips och även om jag kan ha en del Odd Molly i min tjänst så trivs jag bättre i en något mer klassisk stil där. Klassisk men ändå med det där lilla extra som dagens kavaj.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Gillar verkligen kavajen. Har själv flera koftor o kavajer från Anna Holtblad i ull men vill gärna hitta nya märken.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Så fine billeder :)

  Tip: Rosemunde har Mid Season Sale på: http://www.rosemunde.com

  Hilsen fra en læser fra Danmark :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER