fredag 12 april 2013

NY FÖRÄLSKELSE MITT I ODD MOLLY-BLOGGTRÄFF

Är stressad över att behöva jobba undan en massa som ligger på mitt bord så jag kan smita iväg och ansluta till alla härliga Odd Molly-tjejer som redan anlänt till Stockholm, jobbar som en liten slav. Det ska bli härligt att träffa alla dessa tjejer både kända och nya bekanskaper ;-) I veckan har jag dock fått upp ögonen rejält för ett mycket vackert och exklusivt märke, nämligen Oleana (norrmänn de kan :-). Har varit inne i en underbar butik i city, Oleana & Friends, som har deras tröjor och plagg och där har jag provat dessa.....ÅH, så mycket vackra plagg. Vilket hanteverk! Jag har spanat in två olika set med linne och kofta som jag tycker är sådär "to-die-for" vackra. Är det ingen annan mer som upptäckt detta märke. Jag menar, vi som är Odd Molly-tokiga och som gillar detaljer och färg borde ju fallit pladask för dessa vackra plagg. De kostar i paritet med Odd Mollys koftor (som t ex Crochet Ming jacket) men är ack så otroligt mer krävande att tillverka, endast i naturliga, noga utvalda material (inget syntet här inte), lokalt tillverkade (dvs inte massproducerade) i små kvantiteter. I LOVE! Jag tror detta märke länge haft en "tant"-stämpel men jag måste medge att nu när jag själv närmar mig "tant"-ålder så kan jag förstå varför äldre damer faller för dessa plagg: de är tidlösa, en investering (inget slit och släng) och vackra men också bekvämma. Så ser jag på flesta av mina dyrare plagginköp, som investeringar i konstverk som jag kan använda.


Jag älskar mixen av ull/silke. Det jag också gillar är att man kan vara helt svartklädd men så har man ett av deras vackra linnen under och då plötsligt lyser man upp vilken svart, tråkig outfit som helt.SAMTLIGA BILDER LÅNADE FRÅN OLEANA

Jag ska försöka ta in mig i nästa vecka och prova i lugn och ro och bestämma mig för vilka mina första Oleana-plagg ska bli. Lovar visa lite provinlägg om ni är nyfikna. Själv älskar jag att upptäcka "nya" (för mig) märken och sedan komma igång att kombinera dem med min basgarderob :-)
Det kommer bli mycket Odd Molly i helgen och därför kändes det bra att få lite perspektiv och nya intryck också inför den totala Odd Molly-yran som kommer astt råda.
Snart bär det av på Odd Molly-träff, hoppas ni får en fin helg därute och jag lovar ta mycket bilder denna helg.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Det är så fint! Försökte gå in märket i min webshop men de säljer tyvärr inte till webbutiker! Kram o trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Gudrun Sjöden ju!

  Laila

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får en riktigt trevlig bloggträff! Kramar Nilla

  SvaraRadera
 4. Hej Laila: Ne, inte i närheten av Gudrun Sjödén....en helt annan liga. Men det finns en hel del jag gillar hos GudrunSsjödén också även om det inte kan jämföras med Oleana.

  SvaraRadera
 5. Känner till märket men har aldrig sett dessa live. Har sett de i modetidningar.
  Klart intressant.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 6. Jag har två Oleana -tröjor och de är fantastiska! Härlig kvalitet som är skön både sommar som vinter. Jag använder dem både till fest och vardag, lika vackra till jeans och T-shirt som till siden och högklackat! Absolut värda sitt pris och såå vackra!
  h. Karin

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER