tisdag 2 april 2013

EN VACKER TUNIKA FRÅN ODD MOLLY SS4 - WOODSTOCK SHORT DRESS

Tänkte visa bilder på en vacker tunika som jag beställde redan när jag såg den på inköpsrundan, jag visste att jag ville ha den redan då. Otroligt välarbetad med underbara detaljer, ett riktigt Odd Molly-plagg. Dyr tyvärr, alltför dyr i min smak egentligen men ack så vacker. Woodstock short dress är verkligen ett konstverk och jag tycker den är otroligt vacker dock ska jag erkänna att passformen inte är den bästa. Den är väldigt bred över bysten.Tunikan tycker jag var väldigt rymlig i storleken, så här har jag storlek 1 utan problem som ni kan se. Denna finns i Odd Mollys egen webbutik om någon är nyfiken.
Hoppas ni har en fin kväll!
KRAM!!3 kommentarer:

 1. Snygg! Tack för alla fina provningar! Kram!

  SvaraRadera
 2. ja den var rymlig! men fin ändå. Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra ärmar! Snyggt med ett litet rymligare plagg ibland också, allt behöver inte vara så tight.
  /C

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER