söndag 7 april 2013

LITE INREDNINGSBILDER....OCH KOMMANDE GARDEROBSRENSNING

Nu på morgonen ska jag försöka gå igenom min garderob och rensa lite igen, tänkte ha en bloppis ikväll om jag hinner. Under tiden tänkte jag slänga in lite inredningsbilder från mitt hem, något som jag brukar undvika men idag bjuder jag på dessa ;-)
Som ni kan se så älskar jag att blanda olika saker, stilar och detaljer. Mitt hem är personligt och speglar mig, min familj och min historia. Ska jag vara helt ärlig så hatar jag moderna, vita hem där det knappt finns böcker, inga gamla fina möbler, inga synliga bilder på barn och familj. Jag har mycket vitt på väggar och golv men allt annat omkring mig har färg och jag har ett helt RUM täckt från topp till tå med böcker, mitt drömrum fyllt av drömmar, historia och kunskap.
Ha en fortsatt fin söndag så ses vi lite senare.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Det där avskalade moderna är inget för mig.....i mitt hem finns både gammalt och nytt.....ärvt och begagnat!
  Böcker är härligt!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Ja snälla bloppis även om du inte säljer min drömkläning. Jag behöver ju absolut fylla på garderoben ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Glömde: jag blir också galen i helt vita hem - med det har du väl redan förstått :))
  Kram igen

  SvaraRadera
 4. Hejsa,

  Læste dit indlæg igår - hvor er det dog utroligt HVAD man udsættes for af grimme ting - alt det fine arbejde der lægges i de smukke blogs - forstår ikke at nogen vil være det bekendt ØV.

  Den fine gine er det en voksen gine som kunne bruges til visning af tøj der er tilsalg? Hvor kan den købes?

  Klem fra en glad fast læser
  Charlotte

  SvaraRadera
 5. Hej Charlotte, det är en barnprovdocka inte vuxenstorlek och köpt för något år sedan i en butik som stängde ner.
  Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER