lördag 27 april 2013

NYTT OBJEKTIV - VACKRA BILDER

Idag har jag tagit hem ett nytt objektiv till min Canon kamera, Tamron 18-200mm...love it, sen fick jag även testa min makes Canon 75-300mm.....ÅH, vad jag älskar kameror och alla deras tillbehör....resultatet är ju så fantastiskt när man lyckas.

Tamron 18-200mm


Tamron 18-200mmTamron 18-200mm


Tamron 18-200mm


Tamron 18-200mm


Tamron 18-200mm


Canon 75-300mm


Canon 75-300mm


Canon 75-300mm


Canon 75-300mmCanon 75-300mm
Så vad gillar ni sådana här inlägg, själv saknar jag denna typen av tips så jag hoppas det kan inspirera och hjälpa kanske någon med tips.
Otroligt skönt med helg!
KRAM!!4 kommentarer:

 1. Jag är ju själv galet förtjust i amatör fotografering. Kanske ska jag börja skriva vilket objektiv jag använder ibland bara för att jag själv hade velat att andra vars foto jag inspireras av gjorde det? Det känns lite som att man är "proffswannabe" men hur var det med "jante" egentligen det kan man väl strunta i!
  Fina bilder!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kul! Visst är det roligt med kameror och allt runt omkring? Och det är världens bästa hobby, för resultatet låter inte vänta på sig. En tavla tar ju liksom lite mer tid på sig än ett klick.

  Kramar L

  SvaraRadera
 3. Ja här har du en till som blivit väldigt förtjust i foto, kameror och tillbehör som du vet. Längtar redan efter nytt objektv. Kul att du är nöjd med din canon. Fina bilder! Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Wonderful images with the new camera. I am envious of both your photography skills and the fact that you have flowers in bloom. Here I am still waiting for some colour in the garden.
  Hugs to you lovely lady,
  Karen XOXO

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER