torsdag 18 april 2013

CASHMERE FRÅN DAVIDA

Josåratt, här har det beställts sköna vackra plagg från Davida....LOVE dessa varma, gosiga plagg som är leasure eleganta. Den här vackra koboltblåa färgen är en stor favorit. Tänkte även bjuda på en rabattkod som ger er 15% på ALLT hos Davida om ni blir sugna på att testa (skriv bara in koden "shopaholic") just denna tröja ska man skynda sig att fynda, de tar oerhört snabbt slut. Finns i ONE size och passar faktiskt de flesta kroppar mellan storlek 36-42 skulle jag tro.


Här tillsammans med de coola jeansen från Selected Style.Tog även hem en ny model för denna säsong, denna fina långtröja med kanppar på sidorna. Väldigt snygg och kvinnlig upptill. 1.495 kronor känns prisvärt för denna fina.


Sen provade jag även en mer kontorsbetonad tröja som är perfekt de dagar jag behöver vara mera strikt klädd på jobbet fast slippa bära kavaj :-) Så fina detaljer och passform. Modern Chanel-kofta, kostar även denna 1.495 kronor. Det jag gillar med cashmere är att det är varmt men blir aldrig för varmt då det andas (förutom kanske om det är högsommar och bländande sol). Jag bär mina cashmere-plagg året runt faktiskt och kan inte vara utan dessa. Har även en stor sjal från DAVIDA som jag sveper in mig i hemma men som dessutom är min ständiga resekompis, perfekt på flyget.Har så mycket fint att visa upp, måste bara landa, få lugn och ro och hinna fota allt det fina.
Sen finns det även massa fina bilder från Odd Molly-träffen som kanske dyker upp lite senare.
Hoppas ni har en bra vecka!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilka fina plagg och "kontorskoftan" blir jag lite sugen på.
  Tack för dina fina bilder du visade här, jag har så svårt att se mig själv på bild men jag vänjer mig så smått.
  Kramar och det var enormt trevligt att träffas. Kramar från Eva

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Och jäklar vilka läckra spiror du fick i dom där jeansen:) Kram

  SvaraRadera
 3. Det ligger ute bilder på Tradera från din blogg! På en ljuslila wigwam, den kom ut ikväll.
  Mvh Vickan

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER