onsdag 24 april 2013

ATT HA PROVAT LITE FINA PLAGG FRÅN LINDEX NYA KOLLEKTION

Idag var jag inne en sväng vid lunch och provade lite plagg jag varit nyfiken på från Lindex Party Perfect collection som gjorts i samarbete med vackra Penelope Cruz. Måste erkänna att plaggen är välgjorda och prisvärda. Tänkte slänga in lite snabba provbilder även om de blev sådär för kameran dog i provhytten (batteriet tog slut...). Så ni får nöja er med fula mobilbilder så länge tills jag kan visa vad som följde med hem :-)Så här blev linnet på mig, storlek 38 och superfint till ett par vita jeans.
Riktigt fint mönster på denna och rymlig i modellen till skillnad från de andra plaggen.


Supersöt klänning som slank in i provhytten när jag ändå skulle prova, fin struktur och beige med lite guldtrådar, väldigt chic. Tror den kostade 499 kronor och jag tog storlek 40 på denna.
Sen har vi den fina långklänningen och spetskoftan som jag själv var väldigt sugen på redan när jag såg de första bilderna på kollektionen. SÅÅÅÅ fina, synd bara det är syntet men mönster och längd på klänningen är perfekt till mig som är 1,72cm. Jackan var dock lite för öppen för min smak.
Fick gå upp till storlek 42 för att få in bysten. 
Största överraskningen var dock den här fina spetsklänningen i denna blåa färg.
SÅ fin passform och färgen föll jag för. Dessutom praktiska fickor :-)
Här har jag storlek 40 på mig så denna är mera normal i storlek.


Så vad säger ni, något ni blev sugna på att testa?
Söta och fina sommarplagg tyckte jag och ja, några fick följa med hem :-)
Vi ses lite senare.
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Åh den blå spetsklänningen var ju ljuvlig, kram

  SvaraRadera
 2. Gissa vad jag gjort idag!! provat kläder på Lindex....två plagg fick följa med mig hem....dock ej långa klänningen som jag är sugen på.....vi får se!
  Du har bättre foton än mig....hopplöst ljus i provhytten.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Tack för visningen!
  Roligt att få se plaggen på dig:)
  Gillar skarpt den blå klänningen.
  Kram Fiona

  SvaraRadera
 4. Men så mycket fint och jag tokgillar det gröna våriga härliga...
  kramar och ta hand om dig! Snart är det helg

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER