lördag 27 juli 2013

ATT VARA UTVILAD OCH JOHNNY WAS

Nu är snart min semester slut och det känns tungt att ha jobbet framför sig med en kämpigt höst....men man får passa på att njuta av fina eftermiddagar och helger framöver. Tänkte tipsa om märket Johnny Was som har mycket fint och som man kan hitta på REA lite här och var. Blusen jag har på mig här är fyndad på Ebay. Där rymliga i storleken och jag brukar ha storlek Small i detta märke.
Nu kommer det åter att bli inlägg och inspiration. Har fyndat en hel del på alla dessa REOR som varit överallt.....nästan så man är lite trött på REAN :-)
Nu ska det njutas av värmen dessa sista dagar av min semester.
Hoppas ni har det bra!
Kram!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER