söndag 7 juli 2013

ODD MOLLY INDIAN SUMMER BLOUSE

Här kommer blus/topp nummer två som jag beställde från deepFLING och som är så snygg! Kommer att få sy in den troligtvis vid bysten, tog storlek 3, där den är aningen för rymlig men en storlek 2 hade blivit för smal över höfterna. Jag har här på bilderna fixat en tillfällig lösning tills jag lämnar in den till skräddaren. Jag har fixat två band som jag knyter baktill så den får bättre passform. Linnet är så vackert med sitt mönster och känns ljuvligt på. Tufft och snyggt, tänker mig denna tillsammans med den fina Shibori Skirt som kommer snart.


Här tillsammans med Mockup skirt i svart. Hade säkert varit väldigt snygg med Mockup blazern på men den satt inte 100% bra på mig så den får åka tillbaka. Dessa två plagg däremot behåller jag :-)

 Banden som ni ser i ryggen är alltså de jag själv sytt dit tillfälligt, den har alltså inga sådana band om ni undrar :-) Toppen blev väldigt fyrkantig på mig utan dessa så därför sydde jag ditt dem (fast på ett sätt som är enkelt att ta bort utan att skada sidenet. Nästa vecka ska jag förbi min skräddare och då får han fixa till den om han kan. Hoppas ni har en fin söndag. Här sätter vi upp pool och ser fram emot att ligga i den i eftermiddag :-)
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Jättefin på dig!
    Trodde jag hade bra koll på FW1 men den fina har jag helt missat. Får börja jaga den lite tror jag :)
    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER