tisdag 16 juli 2013

DAGENS OUTFIT & UT PÅ TUR :-)

Idag ska hela familjen ut på tur med båten, det ska bli bad och god mat. Det är LJUVLIGT med svensk sommar när det är sådant väder som vi haft i Stockholm. Sen vill jag TACKA er alla fina läsare som handlat på BLOPPISEN! OJOJOJ, va snabbt allt gått, har fortfarande en del fina saker som jag intre förstår att de är kvar så in och kika om ni är storlek M (38/40). Jag vill även nämna att om man vill ha sina saker skickade snabbt som bör man sätta in beloppen innan onsdag i denna vecka, därefter kommer jag att vara på språng och jag vet inte när jag hinner fixa paket igen förrän nästa vecka. Ska försöka skicka iväg alla paket på onsdag/torsdag.


Sommarfin i vintage från HunkyDory.
Ett tag förra året tror jag det var, så kom vi på (Rosen som inspirerade igen :-) att man kunde köpa billiga och fina spetstrosor, klippa lite i dem och sedan ha dessa under för att dölja avslöjande urringningar, vilket gjorts här :-)


Ha en fin dag!
Vi ses!!
KRAM!!


1 kommentar:

  1. Kul att det rullar på med bloppisen!
    Smart det där med trosorna! Måste testas:)
    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER