söndag 28 juli 2013

MES DEMOISELLES & FRONTROW LIVING

Vilken dag detta har varit med sol och så sista ledigheten…..känns tungt att vara tillbaka på jobbet imorgon. Tänkte visa en underbar klänning inköpt från fina JOSANNE som kommer från Mes Demoiselles och så måste jag tipsa om den underbara jackan från FrontrowLiving som jag köpt HÄR.
Jackan i mocka är ljuvlig och jag kan varmt rekommendera den på REA nu kan man fynda den med 60% rabatt för 800 kronor hos Elsa Leoni.


Hoppas ni har haft en fin semester! Saknar er och hoppas ni har det bra.
KRAM!!6 kommentarer:

 1. Grymt snygg mockajacka!! Vilken storlek tog du? Det är risk för att det blir ytterligare ett reaklick för mig, pust trodde jag var färdig! ;)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Helt underbar klänning!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Lotta: visst är den grym!! Jag har en i storlek 38 och en i 40, så båda funkar på mig.

  Rosen: tack!

  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Hej ! Vet nu något om hur rean är i oddmolly butiken i barkarby? Är det värt att åka dit en sväng?

  SvaraRadera
 5. Hej Johanna, Vet tyvärr inte. Har inte varit där och jag misstänker att det är rätt utplockat nu men om man har tid kan det vara värt att åka förbi :-)
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 6. Tack rara du för tips o strl-råd! Fick hem min jacka redan igår vackert inslagen och skönheten sitter som en smäck! Dock rätt skrynklig, mest sjalkragen och jag fnular p hur man får mocka slätt och fint..? Jätteroligt att få ny inspiration så här tack vare en riktigt fin och bra blogg! :)
  Stor kram!
  Lotta

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER