torsdag 4 juli 2013

ODD MOLLY INDIAN SUMMER - MOCKUP SKIRT OCH BLAZER

Idag kom min efterlängtade leverans av Odd Mollys två plagg som var de jag fastnade för när jag såg förhandsvsningen i vintras av denna kollektion. De är alldeles för dyra egentligen men hellre ett par handfull plagg som jag verkligen vill ha en en massa plagg som jag inte brinner för. Mockup Skirt och blazer i almost black, trots att jag egentligen tycker den i Indigo är finast. De svarta valde jag enbart då jag vet att dessa kommer att bli betydligt enklare att kombinera ihop med mina andra plagg i garderoben. Behöver jag säga att dessa plagg är handgjorda konstverk…..de är verkligen vackra. Det enda som var en liten besvikelse är att dessa svarta plagg är väldigt matta i kvalitén, inte alls som de såg ut på förhandsvisningen, inte alls som proverna som hade en underbar glans och lyster. Storlek 3 i kjolen och storlek 2 i kavajen har jag tagit, båda mina normala storlekar i över och underdelar.
Det blir en bildkavalkad med massor av bilder så ni får se båda plaggen ordentligt :-)


I dessa första bilder ser ni hur jag lyft upp kjolen så jag kan ha den som klänning med kavajen över. Under denna har jag det vackra linnet från Odd Molly från förrförra säsogen: Ooh Slip tank.
Under behöver man en underkjol, har jag en massa Odd Molly underkjolar som det går att ha under. Här har jag en grå dareme underskirt.
Det är en underbar tyngd i dessa plagg och de känns gedigna i kvalitén även om jag kan räkna ut att man får vara försiktig med virkade plagg som kostar 4.000 kronor/st (Deepfling priset, annars 5.000 kr/st här hemma) :-)


Här ser ni lite bättre bilder på själva linnet som är en favorit och som inhandlades på REA förra året, ett bra köp som jag är så glad över idag.

Här ser ni bilder på proverna som visades för oss i vintras, tror dessa är de i Indigo men oavsett så ser ni att det är en massa lyster i detta material.

Så vad säger ni, ska de stanna eller ska de åka tillbaka? Själv är jag galet förtjust i kjolen men kavajen är jag lite mer osäker på, vad säger ni? Har ni själva vågat klicka hem dessa fina plagg?
Ha en fin kväll! Vi ses imorgon om ni vill :-)
KRAM!!12 kommentarer:

 1. Jättefint! Är det dem blå koftan bakom? Funderar just på att klicka hem den från om webshop, har du provbilder?

  SvaraRadera
 2. Tillbaka, känns för klumpigt när det är i almost black! Det du visade häromdagen är mycket snyggare, de ljusa virkade plaggen! Lägg pengarna på annat!
  Mvh L

  SvaraRadera
 3. Hej Anonym: vet inte vilken kofta du menar men om det är de sista bilderna så är det som det står från i vintras hos Odd Molly när vi fick se kollektionen i förväg. Jag har inga provbilder på dem men det finns en hel del andra bloggar som säkert provat denna.

  SvaraRadera
 4. Hei fine du!
  Jeg synes begge deler ser fantastisk ut på deg, men jeg er enig i at den blå varianten var den mest vakre og spesielle. Forstår likevel at du valgte almost black, det passer jo til alt! Selv har jeg vært så heldig at jeg fant en sample av koftan i almost black på tradera. Jeg elsker den! Kjolen skal jeg ha i indigo, men jeg venter og ser om den kommer på salg eller om jeg kan få kjøpt den brukt. Det blir rett og slett for dyrt for meg å kjøpe nytt. I motsetning til deg så vil jeg heller ha mange hverdags plagg som jeg kan bruke ofte, enn å bruke mye penger på få plagg som jeg kun kan bruke noen få ganger i året. Bare du kan vite om du vil beholde plaggene, du får kjenne på magefølelsen:)
  klem

  SvaraRadera
 5. Tycker de är jättefina på dig! Behålla.
  kram!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag tycker inte att det är så vackra plagg att de är värda 8000:- Tänk att du får ett halvt Efva Attling Miss butterfly heaven-halsband för den summan ;-)

  Kram från Mia

  SvaraRadera
 7. Tycker detär ljuvligt vackra plagg, riktiga konstverk. Dyra är det förstås, men jag har alltmer börjat tänka att jag köper hellre ett dyrt och speciellt plagg. Har ju basplagg så det räcker och blir över. Tilltalas också av de handgjorda plaggen då de innebär rimligare arbetsförhållnden för dem som tillverkar och slipper sitta i en fabrik. . Jag har köpt blazern men i indigo. Den är inte matt utan vackert melerad med blankare trådar i garnet.

  SvaraRadera
 8. Vackra helt klart, men jag håller med om att de är lite matta i färgen och saknar lyster! Tycker de får åka tillbaka!
  mvh
  Kristina

  SvaraRadera
 9. Kanske ska du behålla kjolen...."vanliga" svarta överdelar blir snyggt till.
  Synd på lystern...
  Jag är så förtjust i de virkade plaggen.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 10. Oj svårt val med så fina vackra plagg! Men det ska ju kännas rätt för den prisnivån känner jag iaf. Blazern känns dock väldigt användbar i höst o vinter både på jobb och till fina festtillfällen skulle jag tro utan att ha sett den irl. Kjolen mer ett vackert festplagg. Behåll båda om du tror de blir använda båda två, annars skulle jag säga behåll blazern och njut av din ljusa vackra virkade kjol så långt in på sensommaren du kan!
  Kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 11. Odd Mollys virkade plagg håller inte vad de lovar på produktbilderna. När man ser dem i verkligheten blir man besviken. Den bikerjacka som var nu i SS13 var inte off white utan beigemelerad och löst virkad i ett sladdrigt garn . Provade en bikerjacka som var uttöjd och sladdrig i nederkanten och den kostar 5000:-!Jag tycker dessutom att kjolarna är svårburna för dem dem som inte är 180cm och trådsmala.Mitt förslag är behåll blazern och använd den till dina vita och svarta byxor och kjolar .

  SvaraRadera
 12. Smukke kvinde - du bære disse skønne kunstværker SÅ FLOT.

  Jeg har haft både det blå og det sorte sæt hjemme - synes klart det blå sæt ser mest eksklusivt ud pga garn kvaliteten.

  Det sorte sæt er som du skriver mere anvendeligt MEN jeg er enig i at garnet er meget MAT - jeg sendte selv det HELE retur - synes blazeren har et forkert snit - ved ikke helt HVAD det er men jeg følte mig "konet"/"fruet" personligt synes jeg det lyse sæt er meget flottere til dig - vil tro Shibori Dress vil være SUPER FLOT alternativ.

  Rigtig god sommer.
  Knus
  Charlotte

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER