onsdag 31 juli 2013

BARKABY OUTLET - ODD MOLLY

Igår var jag inne en sväng förbi Odd Mollys Barkaby outlet för att se om det fanns något kvar och dessutom ville jag spana in vad som fanns kvar av glasögonen, ville ha ett par till av in favoritmodell.


Vädret var ju inte den bästa, det började regna när jag var där. Tog inga bilder när jag var där men jag kan avslöja att det var rätt utplockat, inte mycket kvar från provkollektionen, lite men inga av de eftertraktade plaggen fanns kvar. Övrigt sortiment i butiken som det var 50% REA på outletpriset var också rätt utplockat. Glasögonen fanns det dock gott om, av de flesta modeller.
Nu undrar ni säkert om jag hittade något förutom mina glasögon som jag var på jakt efter......jo, minsann.
Ett efterlängtat plagg som jag hade turen att snubbla över :-) och så några små saker som jag spanat in tidigare men tyckt varit för dyra även på REA. Kan säga att jag sparade MASSOR av pengar :-)
Lovar visa upp några av fynden snart.
Hoppas ni har en fin vecka med sol och semester.
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER