torsdag 18 juli 2013

EN SOMMAROUTFIT FRÅN CHILL NORWAY

Idag tänkte jag bara slänga in lite bilder på min dagens. En fin klänning från Chill Norway från förra året. Jag måste erkänna att jag gillade Chill Norways design bättre förr, innan det blev så mycket dödskallar och tuffare snitt. Fina Claire dress i denna färg är en favorit, underklänning från by TiMo.
Får bli lite bloggande från iPad och mobil nu när vi ständigt är på språng :-) hoppas även ni har en fin sommar.
Kram!!
SHOPAHOLIC
- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

 1. Den klänningen är jättesöt! Håller med dig helt o hållet angående CN.. Har innan köpt så fina kläder till barnbarnen men det har tagit emot sedan dom ändrade. Kan inte förmå mig köpa kläder med dödskallar på, det går bara inte.
  Njut av sommar, sol o semester!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 2. Även jag håller med ang CN

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER