fredag 19 juli 2013

VACKRA SOMMARPLAGG - KLÄNNING FRÅN ESTER ELENORA

Tänkte bara passa på att visa en fin dagens nu när dagarna rullar iväg…..tiden försvinner så snabbt när man har semester. En vacker klänning från Ester Elenora från förra året som jag fyndade från Tradera och som jag tycker är så fin.
Hoppas ni har en underbar sommar.1 kommentar:

  1. Det var en riktigt söt klänning från Ester Eleonra!! Dom kör med en storlek som skall passa de flesta har jag för. Något år sedan jag provade i Kalmar. Får göra det i veckan som kommer, fixa pass åt maken, beställa Köpenhamn tåget o lite annat smått o gott. Längesedan jag var på andra bron. Maken börjar sin semester imorgon, skönt!
    Njut av sommardagarna!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER