torsdag 4 juli 2013

IDAG ÄR DET INNEDAG & KOMBO MED FIRA KJOL

Idag väntar jag på en efterlängtad Odd Molly leverans som Indian Summer, de enda två plaggen jag föll för när jag såg dessa på förhandsvisningen av kollektionen. De kommer med DHL expressleverans från andra sidan Atlanten och jag kan knappt bärga mig. Sen har jag även klickat hem två plagg som jag inte alls fastnade för när jag såg de på visningen eller på bilderna av kollektionen men så var jag förbi den lokala affären och fick provat de på och där blev det kärlek direkt. Jag handlar av Deepfling och har gjort så länge nu, minst 4 år. Älskar deras utbud, service men framförallt deras priser. De ligger generellt 20% lägre i pris jämfört med här hemma och det beror så klart på skatter och andra prissättningar i olika länder men för oss här hemma är detta perfekt. Enda minuset skulle jag säga är att det är svårt att returnera och reklamera om saker inte blir bra. Därför testar jag alltid plaggen först INNAN jag beställer från Deepfling så jag vet att de kommer att passa, UTOM denna gång…..och ni må tro att jag är nervös. Just dessa två plagg har jag inte hittat så jag kunnat prova de fysiskt någonstans, dyra plagg, så de är inte många som tagit in dem. Får hålla tummarna att de passar.
Här tänkte jag visa lite bilder på en favoritoutfit: Blus från Johnny Was, linne Odd Molly och kjol från FIRA.


Fina halsbandet från Målerås design Lina Lundberg är en favorit numera.


Här har jag kombinerat ihop linne från Odd Molly, Blus/topp från Johnny Was och kjol Fira (fd Spira).
En väldigt härlig sommar outfit.


En halvkass helkroppsbild, den bjuder jag på idag :-)
Här ser man de fina sandaler från Marenas som är mina nya sommarfavoriter på fötterna.
Vi ses lite senare, förhoppningsvis med bilder på de nya Odd Molly plaggen från Indian summer :-)
KRAM!!


1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER