söndag 7 juli 2013

BUDGETTIPS I DENNA LJVUVA SOMMARTID

Nu när jag kikat på alla bilder som tagits den senaste tiden tänkte jag tipsa om några superfina, budgetplagg från H&M och Lindex. Nu när det är höstkollektioner och en massa annat som dyker upp liksom fina REOR har jag missat att tipsa om några riktigt fina och prisvärda budgetplagg.Underbart söt virkad klänning från H&M för 299 kronor. Här har jag en egen underklänning från by TiMo under och leggings från Stilrummet (finns enbart svarta kvar numera). Jag har storlek M i denna som är rymlig. De fina armbanden är även de från H&M.


Det fina linnet som ni ser här är från Lindex kollektion Holly & Whyte. Min är i storlek S, då den är rymlig. Otroligt prisvärt för 200 kronor. Gillar att den är lite längre i rumpan :-)Hoppas även ni har en fin söndagkväll, vi har precis ätit underbar hemmalagad lasagne. Nu ska det bli nattning och sedan lite "Game of Thrones". Vi ses imorgon!
KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER