måndag 22 juli 2013

REATIPS FRÅN ODD MOLLY - SÖTA SHORTS

Måste visa upp de fina Odd Molly shortsen som jag inhandlat från DEEPFLING på deras REA för några få hundralappar, storlek 3. Väldigt somriga och vackra. Ja, så här ser de ut på en 43+ kvinna med former men jag gillar dem.KRAM!!
5 kommentarer:

 1. Vad fin du är i shortsen! Är de genomskinliga eller fodrade? Hälsningar Erika

  SvaraRadera
 2. Visst är dom fina!! Köpte de militärgröna på rean! För mig som är praktiskt lagd är vitt uteslutet. Dock mycket mycket fina på dig!! Du är ett x-antal grader brunare än vad jag är..tycker inte om värmen. Har aldrig gjort o blir bara värre med åren. Fast jag går definitivt inte utanför vår tomt med dom på..det lovar jag, fniss..
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Fina! Hur är dom i storlek ?
  Med vänlig hälsning Monica

  SvaraRadera
 4. Hej Erika & Monica: tack!
  De är normala i storlek och ja, de är fodrade :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Du er vakker som alltid :) takk for inspirasjon !

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER