lördag 6 juli 2013

VACKRA TOPPAR FRÅN ODD MOLLYS INDIAN SUMMER

Idag tänkte jag slänga in lite bilder på en av två toppar som jag inte alls var intresserad av förrän jag såg dessa live på en tjej i den lokala Odd Molly-ÅF butiken. Dessa två är inköpta från DEEPFLING. Perfekta båda två till nya kjolen: mockup skirt som jag bestämt mig för att behålla, kavajen åker tillbaka. Den fina Shibori skirt i porcelain är också på väg och jag hoppas jag kan trycka in mig i en storlek 2 (brukar ju ha storlek 3 i mina Odd Molly kjolar men det får bli att testa).  Sen ska det inte bli mer Odd Molly plagg på ett tag, känner mig nöjd just nu med innehållet i garderoben. Lite senare ska jag fixa ett litet inägg som handlar om förvaring samt klädvård, för det var ju några av er som var nyfikna därute, dvs hur man bäst förvarar och tar hand om sina fina plagg i garderoben.En riktigt vacker blus: Burning Beauty Tie shirt, tunn men inte alltför genomskinlig och med vackra broderier. Bra pris på ca 990 kronor eller billigare beroende på var man köper den (ca 800 kr på Deepfling). Min är i storlek 2 och den känns normal i storlek, något smal över mina rymliga höfter men annars normal.


Denna kommer att bli en favorit redan nu i sommar och sedan till hösten, perfekt på jobbet som hemma till jeans och fina kjolar. LOVELY!
Hoppas ni har en fin lördag. Här är det strålande sol i Stockholm och ca 26 grader varmt. Makalöst härligt helt enkelt :-) Får passa på att blogga när jag är inne och förbereder middagen :-)
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!


1 kommentar:

  1. Blusen är jättefin! Bra att du behåller den. Ha en fin lördagskväll! Kram Nilla

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER