lördag 28 december 2013

RECENSION AV PRIORIS HUDVÅRD EFTER 4 VECKOR

Ikväll tänkte jag dela med mig av min upplevelse av Prioris hudvård. Jag tänkte dela med mig av både positiva och negativa synpunkter. Jag tänkte även dela med mig av förre och efter bilder. Jag klickade hem samtliga produkter från Militus Medical för att testa helheten.FÖRE PRIORI

EFTER 4 VECKOR MED PRIORI

Största skillnaden är på de bredare pigmenförändringarna som jag har haft uppe på kindbenen, dessa har synts väldigt mycket särskilt när jag haft rouge på. Numera har dessa blekts betydligt och kan lätt kamoufleras med hjälp av bra foundation.


HÄR EFTER 4 VECKOR MED PRIORI OCH MED PRIORIS MINERALFOUNDATION PÅ (nyans No 2).
Här på bilden ovanför ser ni hur Prioris egen mineralfoundation täcker nästan helt de pigmentförändringar som finns kvar.

FÖRE PRIORI

EFTER 4 VECKOR MED PRIORI
 Fördelar:
Priori är effektiv och gör vad den säger att den ska göra. Den bleker och jämnar ut hudtonen och minimerar rynkorna. Det är ett av de mest effektiva märken jag testat.
Min favorite bland produkterna är serumet: Even Tone. Detta serum är fin i konsistensen och är den som jämnar ut hudtonen mest av alla produkterna. Ska ni bara testa EN av produkterna så är det denna ni ska testa. Ögonserumet från Coffe Berry är värt att testa även om jag har svårt för konsistensen och doften, den håller vad den lovar.

Nackdelar:
Tyvärr är den stora nackdelen att den doftar väldigt starkt (de doftar väldigt mycket av kaffe (för alla produkter i Coffe Berry serien, produkterna i Idebenone serien doftar av stark vanilj). Konsistensen är inte heller den mysigaste. Rengöringen i Idebenone serien är verkligen inget jag kan rekommendera alls, konstig doft och konsistens. Priset är också en faktor på minussidan. Dessa produkter är väldigt dyra. De är dock dryga.

Totalt betyg blir 4,5 av 5 (doften och konsistensen drar ner betyget annars är detta väldigt fina produkter om man har pigmentförändringar och begynande rynkorna). Kan varmnt rekommendera dessa och dessutom erbjuda en fin rabattkod snart om ni blir nyfikna på att testa dessa :-)

Hoppas ni har en fin ledighet.
Nu är det TV:n som gäller.

KRAM!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER