söndag 22 maj 2016

BÄSTA PRODUKTERNA FÖR LÄNGRE, TJOCKARE FRANSAR!

Jag har använt dessa två produkter ett tag nu och vilken skillnad det gjort på mina fransar! Särskilt Magic Lashes har jag använt sedan förra vintern och det var först efter 5-6 veckor som jag upptäckte skillnaden, så den tar ett tag men sedan ser man resultatet, och vilket resultat!! Velvet Lashes som ser ut som en mascara är perfekt i kombination med Magic Lashes då den gör fransarna mjuka och mer motståndskraftiga.Jag har provat de flesta andra ögonfransnäringar men denna från Dr Temt är verkligen Magisk. Den kostar en del men den ger garanterat resultat, bästa investeringen för egen del.
Här på bilden ser ni längden och volymen med två lager normal mascara. 
Jag är extremt nöjd med dessa två produkter och kommer att alltid ha dessa två i min necessär. De är ganska dryga också. Magic Lashes använder jag en gång om dagen (på kvällen) nu när jag har fått önskad längd och då varar den ca 4 månader. Velvet lashes har jag använt varje kväll i 2 månader och det känns som ett det finns en hel del produkt kvar. Här en närbild.


Har ni testat en bra ögonfransnäring (förutom Neulash och Revitalash, etc), har ni testat denna?
Själv föredrar jag att vårda mina egna ögonfransar än att hålla på med ögonfransförlängning. Sedan har jag precis upptäckt tjusningen med lösögonfransar efter att ha testat Linda Hallbers special edition ögonfransar för Sweed. Ska fixa ett inlägg runt detta snart :-)
Ikväll kommer troligtvis ett inlägg till med en ny palette som hittat hit ;-)

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER