onsdag 4 maj 2016

URBAN DECAY - GWEN STEFANI BLUSH COLLECTION

Idag kom denna vackra palett från Urban Decays samarbete med Gwen Stefani, Gwen Blush Palette. Denna är helt fantastisk! Utseendet, färgerna, pigmenten, allt är perfekt med denna. Jag hade turen att få tag i den från Kicks.se där det fortfarande finns några kvar. Jag hade turen att ha en 20% rabatt kupong och dessutom 50 kronor i bonus så denna blev ett riktigt fynd.










Jag bara frossar i denna palette och blev alldeles till mig när jag öppnade upp den och testade nyanserna. 







Den här paletten har verkligen de flesta rouge nyanser man kan behöva och dessutom en underbar Highlighter. Denna kommer att användas flitigt. Lovar återkomma när jag hunnit testa dem alla :-)
Ha en fortsatt fin vecka och hoppas ni får lite ledigt snart.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER