lördag 14 maj 2016

EN DAGENS ODD MOLLY - VINTAGE ODD MOLLY, DISH BLOUSE

Det är inte ofta jag använder Odd Molly plagg längre, de flesta plaggen jag har (som jag inte kan sälja av diverse nostalgisk skäl) ligger bara och vilar i min garderob. Jag har tröttnat rejält på Odd Molly, det gjorde jag för ett bra tag sedan. Dock finns det vissa vintage Odd Molly, som skapades när Odd Molly var som bäst, som jag älskar. Denna blus är ett sådant plagg. Vacker och extremt utsmyckad. När denna kom var den väldigt dyr, tror den låg på nästan 3.800 kronor så jag köpte den aldrig då. Denna lyckades jag istället fånga in på FB för några hundralappar istället flera år senare. 2:a handsvärdet på OM har verkligen gått ner de senaste två åren och numera får man skänka bort sina dyrgripar om man ska sälja dem.Odd Mollys Dish Blouse är i storlek 3 och rymlig i modellen men då den är tillverkad av skir silke är det bara bra att den är ledig.
Halsband från Syster P
Bjuder även på kvällens frisyr, en sidofläta som jag sedan fäst på andra sidan och försökt fästa med nålar.

Ikväll blir det Eurovision Song Contest och middag som väntar :-)
Heja FRANS!! Önskar er alla en fin kväll!

KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Fortfarande har jag en viss kärlek till Odd Molly, speciellt mina äldre plagg.
    Nu njuter vi av Eurovision från Sverige/hemmaplan!
    Kram Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER