lördag 7 maj 2016

EXKLUSIV EKOLOGISK HUDVÅRD FRÅN DANIELE DE WINTER

Under STHLM Beauty Week så var Daniele de Winter där och pratade om sitt märke och presenterade sina exklusiva ekologiska produkter som kommer från Monaco. Allt från förpackningar, kvalité och ingredienser andas lyx på hög nivå. Jag hade turen att få med mig ett par arbetsprover.
Jag fick en tre dagars förpackning med SKINERGIE som ska ge vacker hy genom dagligt intag av detta pulver, en härlig regöring för huden Douceur de Petales, Fluide de Roses (rosenolja), liten prov på L'elixir Magic (serum) samt en lättare dagkräm Énergie Pure. Dessa tre produkter testas just nu för tillfället. Jag lovar återkomma med en bättre recension när jag hunnit testa dessa mer ingående. Rosenolja är jämförbar med t ex Darphins Rose Organic oil samt med Decleors Aromessence Rose d'Orient. Dagkrämen känns väldigt lätt på huden och går snabbt in. Rengöringen är mild men jag föredrar rengöringar som löddrar och som jag kan skölja av med vatten.

Är detta något märke ni testat eller hört talas om innan?
Hoppas ni har en fin helg framför er!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER