söndag 29 maj 2016

THE DOLCE VITA ÖGONSKUGGSPALETT - CHARLOTTE TILBURY

Denna underbara ögonskuggspalett från Charlotte Tilbury, The Dolce Vita palett, har jag sneglat på länge. När jag beställde mitt rouge (och lite annat) kunde jag inte låta bli denna. Den är så ljuvlig!
Längst ner bifogar jag en video där Charlotte använder denna :-)


Färgerna, hållbarheten, ALLT är perfekt med denna palett, enda minuset är priset och storleken. Den är ganska liten kan jag tycka men så fin. Jag handlar alla mina Charlotte Tilburry produkter från hennes egen hemsida. Där kostar denna palett 50€.Den rödbruna skuggan och den brunguldiga är bara to-die-for. Så snygga till alla tillfällen!
Här ser ni swatches på min hand. Jag har bara tagit fingret i dessa och dragit dem på min torra hand.
Det är bra pigment i dessa.En annan nyhet jag börjat testa är lösögonfransar! Så otroligt roligt, när man väl lärt sig att lägga på dessa. Ska fixa ett inlägg om det snart :-)
Hoppas ni har en fin Mors Dag idag :-)

KRAM!!4 kommentarer:

 1. Åh vilka härligheter!! So far har jag faktiskt lagt band på mig och inte klickat...
  Måste bara fråga om denna palett är lik den i förra inlägget? Nyanserna verkar vara åt liknande håll. Om jag bara skulle välja en av dem...?
  Kram vännen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej fina vän! Jag skulle säga att de tyvärr är HELT olika.Kat Von D är ju bara matta färger, vilket jag saknat länge bland mina skuggor (har ju Paula's choice All Matte ögonpalett men den har inte i närhet av samma pigment som KatVD). Denna palette har krämiga, pigmenterade mer lystergivande skuggor. Denna från CT är mer en kvällspalett för mig eller för speciella tillfällen. Superlyxig. Hade hört att CT skuggor inte skulle vara så bra, men denna palette måste jag säga är otroligt bra på alla sätt :-) Ledsen att inte kunna ge dig enklare svar :-)
   Kram!!

   Radera
 2. Så fina färger! Dessa passar ju verkligen till en fegis som mig även om jag vill att det ska kännas lite festligt ibland. Tack för tipset!
  Du skriver även om ögonfransar...du har inte byggda ögonfransar? Verkar vara så himla poppis nu och jag skulle verkligen vilja ha tips om hur och var man gör det på bästa sätt. Perfekt inför sommaren!
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har testat att ha fejklösögonfransar, har skrivit ett inlägg om det till och med. Det jag kan säga är att det kräver underhåll, tid och pengar. Den stora nackdelen är dessutom att det var obehagligt att tvätta sig, dusha och bada med dessa. Man kunde liksom inte gnugga, rensa ögonen ordentligt.....hata dessa, på riktigt. Gjorde det en gång och aldrig mer. Jag lär mig just nu att lägga lösögonfransar och övning ger färdighet men helt ärligt så är Linda Hallbergs lösögonfransar som hon gjort för Sweed makalöst enkla att få snygga men tar lite tid bara :-) Ska fixa ett inlägg om detta sen :-)
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER