söndag 15 maj 2016

SKINCITY 5 ÅR - COLLECTOR'S KIT KOKESHI DOCKOR

När Skincity firade sitt 5-års jubileum under dagarna 5 så släppte de även denna vackra box med en speciell samling Kokeshi dockor, ni vet de där söta japanska dockorna som alltid följer med i paketen som tack för att man handlat. Om man handlade för 500 kr eller mer följde denna box med under en begränsad tid/så långt lagret räckte. Jag var på hugget, då jag inte ville missa denna :-)Innehållet i beställningen får ni se en annan dag då det förtjänar ett separat inlägg, precis som dessa söta dockor :-)


I det vackra paketet kom en lapp som beskrev historien bakom kokeshi-dockorna och varför de alltid var med i paketen från Skincity. Detta är en av de många detaljerna som gjort mig till en trogen stamkund hos Skincity.

Kokeshi dockor ges bort i Japan i samband med barns födelse eller som en gåva i samband med fest eller högtider. När man väl fått en vill man bara samla på fler :-)Ni ser! Hur söta är inte dessa!!


Den lilla dockan längst till höger är i den storlek som brukar medfölja i paketen så ni förstår hur mycket större de andra dockorna är. Gjorda i trä som de första, ursprungliga Kokeshi dockor som medföljde i Skincitys paket första året.Är så glad att jag lyckades fånga dessa.
Ska försöka få till fler outfitbilder även om jag oftast inte hinner med det under veckodagarna.
Jag har dessutom börjat klä mig mera strikt, klassiskt och elegant igen. Inte så mycket Odd Molly alls längre men jag tänkte jag skulle plocka fram några av mina äldre Odd Molly plagg och visa upp på bloggen, dvs plagg som jag inte kunnat sälja vidare, plagg som jag tycker är så vackra att de får stanna i garderoben. Vad tror ni om det, kan det vara roligt att se dessa?
Ha en fortsatt fin söndag!

KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Blev inga dockor för mig, kändes som jag hade handlat vad jag behövde när de hade 20 %.
  De är så fina dockorna.
  Har de lite överallt här hemma.
  Visa gärna äldre Odd Mollys, det gillar jag liksom andra outfits.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Vill jätte gärna se dina äldre odd mollys :) kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER