måndag 2 maj 2016

PRISVÄRD MINERALSMINK FRÅN STHLM BEAUTY WEEK

Under STHLM Beauty Week kom jag i kontakt med en webbutik Econatur Bio som har en massa underbara ekologiska, veganvänliga produkter från Italien, Bulgarien och Tyskland. Jag plockade på mig en massa olika saker som jag absolut ville testa. Det jag gillade var dels att de hade mycket pigment, fiffiga kosmetikprodukter och väldigt bra priser. Win-Win om ni frågar mig. Ekologisk kosmetik har tyvärr inte alltid kunnat leverera enligt mig de gånger jag testat tidigare men jag märker att märken som Zuii, INIKA och nu puroBIO verkligen levererar.


Här ser ni alla de produkter från puroBIO som följde med hem för provning.
Överst en underbar läppenna som var en gåva men fick i goodiebagen de hade. Sedan slog jag till på tre olika ögonskuggor (kostar 79kr styck), två puder köptes också: ett fast mineralfoundation puder och ett fantastiskt snyggt Highlight/bronzing puder. Längst ner ännu en läppenna som jag inte kunde släppa då färgen är LJUVLIG.Här ser ni båda puder. Själva Foundation pudret tog jag i nummer 3 som matchar min hudton perfekt! Den är medium till heltäckande beroende på hur man applicerar den. Älskar att den är ganska matt och den fixerar min makeup perfekt. Känns naturlig och skön på huden. Jag använder denna över mina flytande foundation för att få mer täckning och fixera sminkningen. SUPERBRA puder för endast 120 kronor!!!


Nu till själva bronzing pudret som är mer som en bronzing/highlighter med LJUVLIGT sken och lyster: Bronzer Resplendent Illuminating 03. Denna har jag som en highlighter på kindbenen och lite på näsryggen. Den ger ett subtilt, fint skimmer som jag bara älskar. Sitter hela dagen och känns oerhört dryg. Att den dessutom endast kostar 120 kronor även denna gör den till ett riktigt FYND!


Jag har försökt visa på handen hur den ser ut, inte helt lyckat med mina torra händer. Jag har lite rouge på handen och bronzern ser ni under denna, lite blekt gyllene färg som reflekterar ljuset otroligt fint (vilket tyvärr inte syns på bilden). Ingen diskokula här inte, utan diskret sken och glöd.Här ser ni de tre ögonskuggorna som togs hem. Den blåa fick jag med som prov men de andra två valde jag ut och köpte själv. Otroligt fina pigment som överraskade mig med tanke på priset för dessa: 79 kronor/st. Har provat dem hela helgen och är supernöjd med dessa, särskilt den guldbeiga är verkligen fantastisk (nummer 1 på min arm). Det kommer definitivt att bli fler ögonskuggor från puroBIO.
Denna fina limited edition läppenna heter MARSALA #25 används som läppenna och läppstift, allt i ett och har en så fin färg. Kostar 69 kronor och håller i minst 4 timmar.
Valde själv ut denna bland läppennorna/läppstiften i färgen 17 Rossetto då denna är min perfekta vardagsfärg. Brunrosa och sitter hela dagen. Lukten är sådär rolig men den sitter så fint på läpparna och håller i minst 5 timmar. För 79 kronor är detta ett fynd!
Här ser ni båda färger. Den översta är Marsala och den nedersta är Rossetto.


Rossetto på läpparna i olika ljus. SÅ Fin brunröd färg! LOVE IT!!


Har ni provat ekologisk smink? Något ni blev nyfikna på?
Med tanke på de låga priserna är detta något som är perfekt för unga kvinnor som börjar använda smink. Den dagen mina Sessor ska börja använda smink kommer jag att inhandla ekologiskt smink till dem. Smink som är bra för huden och naturen, WIN-WIN liksom :-)
Själv dras jag mer och mer åt att använda dessa ekologiska märken i min vardagssminkningen. Min hy mår bättre och mina deluxe-märken används numera mer till fest/speciella sammanhang, vilket känns hel ok. Hur tänker ni kring ekologisk kosmetik och hudvård?

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Eko, bra kavitet och toppenpriser! Var kan man köpa detta smink??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria!
   Klicka på länkarna i inlägget så kommer du till webbutiken. Där finns även en lista på
   ÅF som har dessa produkter i fysisk butik. Så bra kosmetik!

   Radera
 2. Oj, var lite för ivrig! Nu ser jag ju att du länkade till en webbutik : ))) Tack!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER