fredag 6 maj 2016

DRÖMPALETTEN FRÅN CHARLOTTE TILBURY - INSTANT LOOK IN A PALETTE

Redan när jag fick mail med en preview på denna kommande palette, blev jag så otroligt intresserad och bestämde mig direkt för att köpa hem en sådan när den väl skulle släppas. Jag var orolig att den skulle ta slut direkt men den verkar finnas kvar och jag är så glad att jag lyckades få tag i denna. Denna palette har några klockrena favoriter och framförallt min favorit bronzing och highlight. De andra produkterna var jag mer skeptisk till och undrade om de inte skulle vara för mesiga.
Ni ser vilken underbar palette detta är! Dessutom är de olika delar numrerade för att man enkelt ska veta hur dessa ska appliceras. Jag lägger även in Video från den underbara Charlotte Tilbury som visar hur man ska lägga dessa och hur man kan förhöja effekten beroende på om man ska ha en dag eller kvällssminkning.


När man beställde paletten fick man även med en mini mascara på Charlotte Tilburys kommande nya mascara :-)
Jag passade även på att beställa min andra Charlotte Tilbury borste nu när jag ändå skulle beställa denna palette. Den översta vita som är till Charlottes Magic Foundation är den nya borsten jag beställt. Den andra borsten heter powder and sculpt och jag använder den DAGLIGEN till min bronser och highlight är en av de bästa borstar jag äger.
b


Jag  använde denna palette imorse och jag måste säga att jag är imponerad, älskade skuggorna och även de diskreta rougen. Bornzern och highlightern älskar jag sen innan så de var givna.
Denna kan jag varmt rekommendera er att testa. Mina produkter beställer jag direkt från Charlotte Tilburys egna shop HÄR.
Hoppas ni har en fin ledighet med mycket sol.

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Kikade faktiskt på den häromdagen!
    Klart intressant.
    Trevlig helg önskar Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER