torsdag 5 maj 2016

MER EKOLOGISKA PRODUKTER SOM SKA TESTAS - L'HUILE BY CIME

Under STHLM Beauty Week som fokuserade på ekologisk hudvård kom jag i kontakt med denna sköna olja som fanns på samma monter som INIKA: L'Huile by CIME.
Denna är väldigt likt NUXE's Huile Prodigieuse som jag själv använt en massa år och som jag personligen älskar.l'Huile by Cîme var nominerad till Bästa Kroppsprodukt av Organic Beauty Award 2016 och kom på andra plats, sk Runner up.
Så här beskrivs denna olja:
l'Huile by Cîme är en 100 % naturlig torrolja som ger näring och förnyar huden, naglar och hår. Torroljan absorberas snabbt in i huden. L'Huile av Cîme innehåller en unik blandning av sex värdefulla ekologiska oljor som noggrant valts ut för sin höga koncentration av essentiella fettsyror, naturliga vitaminer och antioxidationsmedel. Nyponolja - i kombination med havtornsolja och sesamolja - näring, återfuktar och återställer hudens. Aprikos, Dhatelo olja och Root Extrakt ger huden en frisk lyster och förbättrar glans och styrka i håret. 

Rekommenderat pris för 100ml är 349 kronor.


Jag tänkte nu prova denna olja kommande veckor och jämför den med min NUXE Huile Prodigieuse olja och se vad skillnaderna kan vara. Har ni provat denna eller NUXE torrolja?
Hoppas ni har det fint i solen. Här har det även trillat in en massa fina nya paletter från Charlotte Tilbury och från by Terry som jag ska försöka visa för er så snart jag hinner under kommande dagar.
Nu ska jag njuta av lite vin i solen :-)

KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  När, hur och varför användar man sådana här oljor?

  SvaraRadera
 2. Hej Maria, Jag använder främst dessa oljor på våren/sommaren. Det är torroljor som ger huden en fantastisk lyster och samtidigt ger massor av fuktighet åt huden. Använder den också ibland till topparna på mitt långa hår då den ger lyster, lugnar frissighet och doftar ljuvligt :-) Jag har den främst på armar, decolltage och benen.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Ok! Tack för ditt svar : )

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER