onsdag 25 maj 2016

ÄNNU EN ÖGONSKUGGSPALETT - KAT VON D SHADE & LIGHT EYE CONTOUR PALETTE

Jag har sett mycket på Youtube om denna palette, läst recensioner och dessutom känt på den i butiken på Sephora, till slut var jag bara tvungen att ha denna. En ögonskuggspalett med enbart matta färger och fantastiska pigment. Denna palett är den enda paletten med matta ögonskuggor man kommer att behöva någonsin. Älskar allt med denna palett, ÄLSKAR!Jo, nämnde jag att jag även slog till på Kat von D:s ögonskuggspensel: Shade & Light Eye contour brush. Man får två penslar i ett som är perfekta ihop med denna palett. Förpackad i ett vackert etui.
Som ni ser har jag redan börjat använda denna och jag älskar skuggorna. Särskilt de som är mer varma i tonerna. Den som är rödbrun (tredje från höger) är bara såååå snygg på, vilket jag inte hade trott om jag inte hade tittat på Yotube och sedan testat själv.
Med denna sida kan man sudda ut skuggorna Me den spetsiga delen kan man göra precisa detaljer  i ögonkanten och dessutom använda den i undre ögonfransraden istället för att använda kajal (vilket jag alltid gjort innan).Om ni behöver en palett med matta ögonskuggor och en underbar borste så ska ni kika på dessa två.
Hoppas ni haft en fin vecka.

KRAM!!

1 kommentar:

  1. Denna palett står det mitt namn på! De varma och röda/bruna/lite bronziga färgerna älskar jag till mina gröna ögon! Så nästa gång på Sephora ska jag bestämma mig om det blir (ännu!) ett köp! Bra med matta färger tycker jag, då kan man komplettera med någon ljusare med lite lite skimmer om man vill! Denna av Kat von D är nog det jag är mest sugen på!
    Kram till dig fina vännen!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER