onsdag 18 maj 2016

NYTT ROUGE FRÅN CHARLOTTE TILBURY - LOVE GLOW

Charlotte Tilbury har några av mina absoluta favoritprodukter, jag älskar hennes bronzing/highlight duo, hennes rouge, hennes läppstift och hennes foundation. Dessa är måsten i mitt badrumsskåp liksom hennes Magic Cream dagkräm, den kan jag bara inte vara utan....denna måste jag bara alltid ha en extra av hemma så jag inte riskerar att vara utan när den jag har tar slut :-)


Charlotte Tilburys Cheek to Chic, Swish & Pop Blushers är helt enkelt fantastiska! De har fantastiska pigment som håller hela dagen, just lovely! Dessa har jag använt sedan jag köpte min första för något år sedan. Kan inte vara utan dessa och de är sååå dryga. Ni ser här mina tre olika rouge och trots att jag använder dessa varje dag nästan ser de inte ens använda ut.Dessa tre olika rouge från Charlotte Tilbury Cheek & Chic i färgerna Love is the Drug, Ecstasy och  Love Glow har jag hemma. 
Favoriten just nu är definitivt Love Glow men de andra två är också sådana som jag älskar och använder beroende på humör och klädsel. Har i testat dessa rouge, vilket är ert favoritmärke?
Har även en annan favorit i Sandler's Watercolor blush men de får vi prata om en annan dag :-)
Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Hej
  Har blivit inspirerad av dina inlägg med CT, vilken nätbutik handlar du i ?
  Är riktigt glad att du fortsatte att blogga, även om jag inte alltid kommenterar så läser jag allt :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria! Va glad jag blir! Tack för att du läser bloggen :-) jag köper nästan alla mina Charlotte produkter direkt från Charlottes butik www.charlottetilbury.com
   Lycka till! När man väl börjat köpa hennes smink är man fast 😉

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER