söndag 1 maj 2016

NYA MAKEUP BORSTAR FRÅN FYNDIQ TESTAS

För någon vecka sedan tittade jag på ett YouTube klipp som Therese Lindgren satt ihop där hon testade dessa borstar från Fyndig (klippet kan ni se här nedan). Eftersom de var så pass billiga blev jag nyfiken och beställde hem några av dessa.


Jag beställde hem tre olika storlekar på dessa. Den största borsten passar bäst för puder och som slutfinish. Den är alldeles för stor för precisionsarbete. Denna är storlek Oval 10.
Nästa borste som ni ser i mitten är perfekt för foundation, helst flytande eller krämfoundation. 
Den arbetar in alla mina foundation snabbt och ger en fantastisk fin, nästan airbrush finish.  Den borsten heter Oval 8 och är min mest använda borste av dessa tre.Den minsta borsten av dessa, Oval 6, är PERFEKT att använda till t ex bronser, rouge eller större områden som behöver concealer. Mest använder jag dock denna till contouring och rouge. Den ger en fint naturligt resultat och det går snabbt, så den är en av mina favoritborstar.
Denna är Oval 10 och ni ser hur stor denna är, lite för stor för foundation men perfekt till puder för att avsluta sminkningen.


Här ser ni två bilder på Oval 6 som är min favoritfoundation borste. Det går snabbt och resultatet blir så fint! Man måste dock rengöra denna efter varje gång man använder flytande foundation annars riskerar man att det blir sämre resultat.
Eftersom dessa behöver rengöras relativt ofta så passade jag på att köpa denna två från Beauty Blender, heter Blender Cleanser solid och funkar perfekt till alla beauty blender svamparna OCH till alla slags sminkborstar.


Denna lilla gummidel används till att rengöra beauty blendern och till att torka den på efter rengöring.
Nu har jag Sigmas rengörningshandske och rengörningsmatta annars kan man använda denna lilla gummidel för att rengöra mindre borstar också.Denna tvål är liten men verkligen effektiv och perfekt att ha med sig på resan.
Denna kan jag rekommendera.

Här ser ni klippet med Therese Lindgren, ingen tjej jag följer i vanliga fall men när jag letade efter ovala borstar och recensioner hittade jag denna. Den är ganska roligt om än ganska flamsig :-)

Idag tänkte jag försöka hinna fota lite av de produkter som jag fick med mig från STHLM Beauty Week. Det är så många fina och ekologiska produkter som jag bara måste tipsa er om.
Hoppas ni alla har en fin helg!

KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Hej! Tittade på din recension,gud va bra den va. Du är så bra och rolig.Har beställt borstarna.Stort TACK! Ha det så bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för din fina kommentar, va glad jag blir!
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER