onsdag 11 maj 2016

ETT AV SOMMARENS LJUVLIGASTE PALETTER FRÅN BY TERRY

Denna vackra palette från by Terry heter Sun Designer Palette och är ett sant konstverk och den var extremt eftersökt redan innan den kom ut i butik. Jag var orolig att jag inte skulle få tag i den så när den dök upp när Skincity hade sitt 5-års jubileums rabatt slog jag till på denna :-) Den här paletten är bara sååå vacker. Kommer att visa swatches och hur den ser ut på huden längre fram.
Nu kommer jag att bildbombardera er. Denna palette finns i två färgställningar, en ljus och en mörk. Denna är den mörka varianten, Tan & Flash då den andra ljusa inte fanns när jag la beställningen.
Är dock väldigt glad att jag fick chansen att testa denna som har fina pigmenterade rouge. Älskar ju rouge :-)Så här beskrivs den på Skincity och jag kan bara hålla med om allt :-)

By Terrys lyxiga palett skulpterar konturerna och framhäver en solkysst glöd. Det silkeslena pudret med både matta och skimriga pigment smälter fint på huden. En ultimat lyster-palett med bronzer, rouge och highlighter i ett som du kan blanda eller använda var för sig. Ge huden glow och korallrosiga kinder, perfekt matchat till solbrännan.

Denna palette är en av de vackraste jag äger och jag är så glad att jag har den i min samling :-)
Någon av er som fastnat för denna?

Ha en fortsatt fin vecka i värmen.

KRAM!!

1 kommentar:

 1. Den hann tyvärr ta slut hos Skincity när de "fyllde år".
  I stället blev det två rouge från bareMinerals.
  Få se om det blir by Terry längre fram....
  Har inte sett märket på Arlanda, fast jag har kanske inte tittat ordentligt.
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER