lördag 11 mars 2017

ACASIA SKINCARE TESTAS

Jag har haft extremt mycket nya hudvårdsprodukter att testa den senaste tiden, dels efter Daisy Beauty Expo, dels i form av Pressprover som dimp ner i brevlådan. Vissa bättre än andra. M Picaut har som ni märkt fått en speciell plats i mitt badrum och i min hudvårdsrutin men jag har även ett par andra märken som jag fallit för som jag testat under en kortare tid så där är det mer mitt första intryck som jag tänkte redogöra för.


Anna-Karin som jag varit i kontakt med sen tidigare har ju hand om Acasiashop och via henne har jag testat och fallit för en mängd produkter som: Wonder Pearls (mineral foundation som är magisk), Magic Lashes, Velvet Lashet (båda dessa ger sjukt fina ögonfransar), Dr Temt ansiktsmasker och nu Acasia Skincare.Så här beskrivs Acasia Skincare på Acasiashop:

ACASIA SKINCARE är en ny svensk hudvårdsserie utvecklad av Anna Karin Wahlberg tillsammans med erfarna kemister på Dr Temts Laboratories i Wien, Österrike. Laboratoriet har över 40 års erfarenhet av forskning inom avancerade hudvårdsprodukter och kombinerar det bästa från naturen med modern forskning. Allt tillverkas såklart med högsta möjliga noggrannhet och övervakning.
Anna Karin har under sina 30 år som hudterapeut och över 50 000 utförda behandlingar noterat vilka produktsammansättningar och ingredienser som är verksamma och mindre verksamma. Just därför valde Anna Karin att utveckla en egen effektiv hudvårdsserie som hjälper din hud att bli klarare, slätare och se bättre ut.
För Anna Karin har det varit viktigt att utveckla en okomplicerad hudvårdsserie som dessutom håller absolut högsta nivå på kvalitet och effektivitet. Därför har Anna Karin själv varit 100% närvarande i varje steg av framtagningen av ACASIA SKINCAREs produkter. Det har tagit över två år att utveckla ACASIA SKINCARE eftersom det var viktigt att få fram exakt de effekter, den konsistens och den känsla som Anna Karin har velat att hudvårdslinjen ska ha. Att produkterna skulle vara enkla för konsumenten att förstå har också varit hög prioritet. Till exempel föll valet av emballage direkt på hygieniska tuber, istället för burkar, eftersom det är det mest miljövänliga och resevänliga sättet att förpacka en hudvårdsprodukt.
Alla produkter i ACASIA SKINCARE har en mycket väl utvald kombination av ingredienser som arbetar tillsammans för att balansera och bygga upp huden.
Ingredienser såsom:
 • Provitamin B5 som verkar återfuktande, förbättrar hudens barriärfunktion samt påskyndar celltillväxten.
 • Antioxidanten E-vitamin som skyddar mot fria radikaler och som har föryngrande egenskaper.
 • Hyaluronsyra förbättrar hudens förmåga att binda fukt vilket gör att huden känns fastare och fylligare och motverkar på så sätt fina linjer inifrån.
 • A-vitamin stimulerar och reparerar hudens kollagen- och elastinproduktion.
 • Nyponfröolja bekämpar fria radikaler och främjar cellförnyelsen.
 • Glycerin främjar hudens elasticitet.
 • Rapsolja dämpar och lugnar hudirritationer.
 • Tambourissa Trichophylla Leaf Extract lugnar en reaktiv och blossande hud.
 • Jojobaolja binder fukt och ökar hudens skyddsbarriär.
 • Humle lugnar en blossande hud.
 • Sallatspikblad har läkande egenskaper.
 • Mjölksyra återfuktar torr och känslig hud.
Alla produkter i ACASIA SKINCARE är fria från parabener och mineraloljor.

Recovery Mask, är MAGISK och är förutom den ultimata Sheet masken: Lift me Up Sheet mask min absoluta favoritprodukt bland Acasia Skincare. Jag säger bara, WOW, denna mask är effektiv, plumpande, återfuktande och läkande. Man vaknar med en ny hy när man som jag använder denna som sovmask, två gånger i veckan. ÄLSKAR denna! När jag var i Dubai hade jag oturen att bränna mig en av dagarna, jag la denna mask rikligt på ansiktet på kvällen och på morgonen var huden åter länkt, helt enkelt magisk! 

Så här beskrivs denna på Acasia Shop:

Recovery Mask

En mycket lugnande och stärkande ansiktsmask som omedelbart ökar hudens spänst, lyster och ger en klarare hudton. Lugnar blossande, reaktiv och röd hud. Rik på mandelolja, provitamin B5, Tambourissa Trichophylla Leaf Extract, humle, hyaluronsyra, nyponfröolja, sallatsspikblad, A-vitamin och E-vitamin.


24 Hour Repair Cream är en annan produkt som jag verkligen gillar, den är perfekt som dagkräm men som nattkräm behöver jag något mer. Den doftar väldigt trevlig, går snabbt in i huden och plumpar den. En fukt- och näringsrik 24h Repair Cream som har en stärkande, lugnande och balanserande effekt på huden under 24 timmar. Denna ska förbättrar hudens barriärfunktion samt ge ökad elasticitet och spänst. ACASIA SKINCARE 24h Repair Cream ska dämpa och lugna hudirritationer. Denna ska passa alla hudtyper men är speciellt lämpad för den känsliga, fuktfattiga huden. Innehåller provitamin B5, rapsolja, jojobaolja, E-vitamin, hyaluronsyra och nyponfröolja.Lift me up sheet mask är den absolut bästa askungemasken jag någonsin testat. Man både känner och ser resultat DIREKT med denna. Denna kommer jag alltid att ha några styck av hemma, kan inte riskera att vara utan denna för speciella tillfällen. Denna arkmask är genomfuktad med kollagenserum och E-vitamin och ger omedelbar elasticitet och spänst till huden. Genom att ”hänga upp” masken på öronen med öglorna får huden ett extra lyft. En bärbar ”askungebehandling!” Utmärkt att lägga några timmar innan ett tillfälle då du vill ha en extra fin hud med fantastisk lyster. 
För 125 kronor är denna mask ett FYND!

Jag ska erkänna att det faktisk finns en produkt som jag inte är helt såld på: rengöringen Clean Cleanser är i mitt tycke alltför rinnig i konsistensen, löddrar inte och behöver antingen användas två gånger eller som steg två för att få bort envis smink och ögonmakeup. På plussidan ska jag erkänna att jag älskar doften av denna och den lämnar min hy extremt mjuk (dvs den torkar inte ut huden vid rengöring av ansiktet). Jag applicerar den på torr hy, ibland lättfuktad hy och sedan sköljer jag av den med ljummet vatten.
Om jag fick önska mig en ny produkt i denna serie, förutom lite olika serum, så är det en löddrande, effektiv men mild ansiktsrengöring.

Jag kan varmt rekommendera er att testa detta fina märke om ni inte redan gjort det.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER