onsdag 15 mars 2017

VÅRENS ANALKANDE OCH ROSA TONER

Förra helgen hade jag tid att fotografera och ta in våren, ljuset, solen och värmen gör en sådan oerhörd skillnad på humöret och kreativiteten. Älskar våren och sommaren! Samlade ihop lite nya produkter som hittat hit och såg ett tema: skirt rosa.....vackert och perfekt inför våren.Den första produkten jag tänkte ta upp är en trevlig, lättsam, vardagsdoft från Philosophy: Amazing Grace.


Så här beskrivs denna på Kicks:

Amazing grace är en ren, lugn, feminin, elegant och klassisk doft som lugnar dina sinnen och ger en känsla av välbehag. En oemotståndlig doft med bergamott i toppnoten, liljekonvalj i hjärtat och mysk i basnoten.


Detta är den perfekta vardagsdoften för min del, enkel, elegant men ändå lättsam.
Priset för 60 ml är också väldigt lockande: 465 kronor hos Kicks.

Önskar er alla en försatt fin vecka, själv kommer jag att ha fullt upp denna vecka men jag ska försöka hålla igång mina inlägg :-)

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER