måndag 6 mars 2017

CODAGE - ON THE ROAD AGAIN TESTAS

Härom veckan, innan min semester (ja, jag var på semester förra veckan och har haft inläggen förberedda under den gångna veckan) fick jag dessa produkter hem. Denna söta påse innehåller en hel del godingar och jag slängde mig över denna när dessa pressprover kom i posten.Så här beskrivs detta set på eleven.se

Codage Prescription On The Road Again

Codage Prescription On The Road Again - Förbered, agera och skydda med 5 kompletterande produkter! Ett set med rengöringsvatten, två olika serum och dag - och nattkräm för att återfukta och skydda huden från påfrestningar under resan som jet-lag, föroreningar, luftkonditionering och förändringar i temperatur. Med näringsgivande och regenererande formuleringar, vars aktiva ingredienser absorberas och vårdar på djupet. I en smart förpackning, perfekt att ta med på resan!
Detta set innehåller:


Eftersom dessa är anpassade för resan tog jag med dessa när jag var på solsemester i förra veckan i Dubai.


Här fanns alla produkter jag kunde tänkas behövas.


Jag använde dessa under de 9 dagar jag var i solen. De fungerade alldeles utmärkt under resan. Den långvariga effekten kan jag ännu inte uttala mig om men att dessa produkter var återfukatande och närande särskilt under resan det kan jag konstatera. Mina favoriter är de två serumen som var med i detta set: Jag återkommer när jag provat dessa en längre period med en ordentlig recension men än så länge, under den korta period jag provat dessa så ska jag erkänna att jag gillar dem.
Har ni provat några av Codages produkter?

Hoppas även ni har haft ett fint sportlov ni också.

KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Härligt medsolresa! Har själv en dotter som vägrar dolresor sedan något pr tillbaka.
  Hon vill shoppa! Vi har varit till London, Paris, L.A, Seoul, Miami, N.Y mm.
  Nu längtar jag efter en hederlig solresa : ) Dottern säger dock att Dubai
  har mycket shopping men att allt är så dyrt t.o.m Zarsh. Stämmer detta?

  SvaraRadera
 2. Dubai är sjukt dyrt! Ingen shopping för egen del, jag gillar shopping när jag kan fynda, inte när det kostar mer än dubbelt mot vad jag kan köpa det hemma för :-) Det är härligt med solresor, kroppen behöver det ;-)
  KRAM!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt svar! Då skippar vi nog Dubai. Ps. Ser alla stavfel i mitt inlägg... Dags att ALLTID använda läsglasögon :)))

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER