måndag 13 mars 2017

ANASTASIA MODERN RENAISSANCE EYESHADOW PALETTE

Så länge jag velat ha denna palett, sist jag letade efter denna tog den slut framför näsan på mig men sedan hade jag turen att hitta den på nytt när Kicks vid Sergelstorg hade fått påfyllning av denna. Pigmenten och färgerna i denna är verkligen ljuvliga, de är aningen smuliga men när man väl applicerat dem så sitter de på plats och de är enkla att blanda ut.
Det unika med denna palette är de ljuvliga röd nyanserna som vid första anblick verkar svåra att använda men som jag personligen älskar och tycker snarare att de ger ett varmt sken till ögat. Som ni ser kunde jag inte hålla mig med att testa dessa när jag fick hem dem så ni ser ganska tydligt vilka färger jag redan testat :-)Det är sällan jag lyckas ta bra bilder på min ögonmakeup, vet inte varför men bilderna blir aldrig lika bra och färgåtergivningen blir aldrig klockren heller. Här nedan ser ni det bästa jag kunde få fram igår. Jag har använt Anastasia Modern Renaissance paletten samt Colourpops "Kathleenlights" (som finns i setet som Kathleen Lights (youtube) tagit fram i samarbete med Colourpop som heter "Where the Light is". Colourpops skugga (krämskugga) har jag lagt mitt på ögonlocket.Här har jag lösögonfransar från Depend som heter Cecila numera och som Camelliss tipsat om HÄR.
Tyvärr hade jag inte fäst dessa ordentligt på en av bilderna här nedan men jag tog med den ändå för att ni skulle få en känsla för hur fina dessa är på :-)
Jag har använt: Tempera, Golden Ochre överst och i globlinjen, sedan Antique Bronze och Red Ochre längst ut i ögonkanten, längst in på ögat har jag använt Primavera och mitt på locket som sagt Colourpops Kathlennlights (som är sååå vacker).Ja, som ni ser ligger ögonfransen en bit ifrån fransade, hade lite brotom när jag skulle fota....sorry men ni får en uppfattning av hur din den är på eller hur :-) 
 Hoppas ni gillar närbilderna på ögonsminkningen, inte det enklaste att få till när man själv ska försöka fota med en hand :-) På en av bilderna fick jag hjälp av en av mina Sessor som tur var.


Önskar er alla en fin start på vecka!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER