torsdag 9 mars 2017

MAKIASH TESTAS

Hoppas ni alla har det bra och att ni ursäktar de lite mer sporadiska inlägg just för tillfället, det är väldigt mycket som händer omkring mig för tillfället, positivt och mindre positivt...livet ger oss ständigt nya prövningar, nya äventyr och nya utmaningar. Min tro är fortfarande att det som inte dödar mig, härdar mig. Jag ger aldrig upp, det är nog min största styrka och tillgång, min vilja och min envishet :-) Har en liten Sessa här hemma som ärvt exakt de egenskaper också, på gott och ont :-)


Så åter till Makiash, ett märkte som jag hört talas om men som jag aldrig hade testat innan jag var på Daisy Beauty Expo. Makiash kan man hitta hos Ellos och jag skulle säga att de ligger i en mellanprisklass, dvs inte dyrt men inte heller budget. 


Ögonskuggorna är enkla och klassiska men kanske aningen pudriga och lite tråkiga för min smak. För 199 kronor finns det andra ögonskuggor som jag hellre köper (Makeup geek, Colourpop, Smashbox, etc.)


Primern har jag inte hunnit testa men det pudret som de kallar för highlighter och själva Perfect Finish Loose Powder har jag provat. Highlightern är väldigt diskret så den passar för de blygga som ändå vill ha lite skimmer och ljus i ansiktet. Den kostar 180 kronor och den är prisvärd jämfört men många andra highlighters men jag som gillar MYCKET lyster tycker nog denna är aningen lam. 
Det som däremot imponerar på mig är pudret Perfect Finish Loose Powder som är ett väldigt speciellt finish puder som är så finkornig att den känns kylande när man applicerar den på huden. Den mattar ner och håller verkligen sminket på plats hela dagen. 9 gram för 280 kronor är ett bra pris för detta puder som snabbt blivit en favorit. Jämfört med Palinas High Definition Powder (6,5 gr för 395 kr) eller by Terrys Hyaluronic Hydra powder (10 gram för 429 kr) är denna helt klart ett väldigt prisvärt alternativ som håller måttet.


En annan trevlig överraskning var att jag lyckades få mig detta Tool Kit hem med mig. Tänkte inte så mycket på dessa förrän för någon vecka sedan när jag skulle åka bort och behövde snabbt ta med mig ett kit med alla de borsta jag brukar använda. Orkade inte sitta och plocka fram all mina specialborstar och packa ner dessa, hittade av en slump detta kit i garderoben och tog med denna.


Här finns ALLA borsta man kan tänkas behöva och de är framtagna för professionellt bruk. Borstar är tillverkade av ponny, gethår, syntetisk hår och nylon, dvs beroende på användning och borste.
Några av ögonpenslarna är bra men mina favoriter är ansiktsborstarna, de är väldigt bra i kvalité.
De här borstarna kommer att bli mina favorit "åkabortborstar" när jag är på resa. Så bra och så praktiskt. Detta kit kostar en del men å andra sidan finns här alla borstar man kan tänkas behöva, de är inte supermjuka, ingen av dessa men de gör jobbet och fångar upp produkterna. Om man inte har en massa specialborstar som jag och är en toka vad gäller verktyg så kan jag rekommendera detta kit om man vill ha allt samlat, till ett bra pris och till ok kvalité.

Har ni testat detta märke, gillar ni någon speciell produkt?

Hoppas ni har en bra vecka!

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER