torsdag 2 mars 2017

COLOURPOP HAUL!!

Jag har läst, sett och blivit extremt nyfiken på Colorpop kosmetik. Jag kunde låta bli att klicka hem en massa produkter när jag väl kom in på deras hemasida HÄR. Kosmetiken är otroligt billig, prisvärd, budget....kalla det vad ni vill men för 5 USD (under 50 kronor) för en krämig ögonskugga är detta ett extremt fynd! Pigmenten är extrema, helt otroliga! Jag är så imponerad av all produkter jag beställt hem, här kommer lite bilder på det som hittat hit. Inom kort ska jag vissa swatches och prover på dessa produkter.
Ögonskuggorna är en dröm, både de vanliga pudriga ögonskuggorna (pressed powder) och den superkrämiga (Super shock Eyeshadow). Man får en magnetisk ask att förvara dessa i vid köp av minst 4 skuggor. Jag har tagit bort innandömet i paletten och på det viset kan man ha upp till 10 skuggor i denna. Mängden produkt i dessa är 1,2 gr (för 5 USD), detta ska jämföras med Makeup Geeks ögonskuggor som är på 1,8 gr (för 6 USD).


Dessa skuggor: Super shock Shadow är AMAZING! Konsistensen är väldigt svår att beskriva, de är mjuka, nästan blöta i konsistensen och med makalösa pigment. Har aldrig testat något liknande.
Det här söta kuveret är bara så SÖT! Kunde int låta bli den :-)


Ja, tyvärr....kunde inte låta bli att sätta fingrarna i dessa DIREKT....de är så fina.


Här har jag slagit till på tre olika skuggor och en highlighter (Candyman)Så här kommer skuggorna och sedan har jag satt in dem i den tomma paletten som kom med, annars kan ni sätta in dessa i en Z-palett.
Läppfärgerna.....jag säger bara WOW!  Jag kunde inte låta bli att slå till på en mängd olika färger och varianter. Dessa är så fina, samtliga. Olika finish, olika texturer men samtliga är ljuvliga. Läppennorna är väldigt lika Kyle Jenners vad gäller konsistens och hållbarhet fast till en bråkdel av priset.


Jag köpte sex olika matta liquid lipsticks (Ultra Matte lip), tre mer krämiga läppstift med massor av pigment (Lippie Stix), två läppennor och en Blotted Lip i Collab med en känd Instagram profil Alexis Ren, denna är som ett pigmenterat läppbalsam. Färgerna på mina 6 olika Ultra Matte Lip flytande läppfärger är: Bumble, Avenue, Creeper, Mama, Succulent och Speed Dial. Färgerna på mina tre Lippie Stix är Brink, Sure Thing & Goal Digger (varma bruna toner). Läppenorna är: Brink och Bumble. Färgen på Blotted Lip heter Deja-Vu.

Det enda som verkligen är synd är tullavgifterna som tillkommer när man beställer för omkring 50 USD (för att slippa frakten på 10 USD), jag har fått betala ca 250 kr för varje paket vilket tagit bort lite av känslan av att detta var fynd......men produkterna är fantastiska. 

Har ni testat colorpop?

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER