fredag 17 mars 2017

HÄRLIGA DUSHKRÄMER FÖR VÅREN

Jag har en hel del produkter i duschen, en hel del faktiskt. Vissa av dessa produkter används mer än andra. Just dessa duschkrämer är mina favoriter just nu. Jag älskar rosendoft i duschen och även honung är en stor favorit i duschen. The Body Shop har släppt dessa två fina produkter: British Rose & Almond Milk & Honey. Båda dessa är vårdande, mjukgörande och doftar alldeles ljuvligt! Jag kan varmt rekommendera dessa i duschen.250 ml för 70 kronor är prisvärt för dessa och de är dessutom dryga. 


Garnier Respons Shower Gel i Aleppo Soap & Rose Oil är väldigt trevlig, inte lika god som Body Shops British Rose men å andra sidan kostar den inte heller lika mycket.

Garnier är ju sen tidigare kända för sina hårvårdsprodukter och nu kompletterar de med duschkrämer i sitt sortiment. Dessa duschkrämer finns i 6 stycken väldoftande varianter med ingredienser av naturligt ursprung. Just denna är en favorit bland dessa. Tror de lanserats ut i handeln, mina har jag fått i form av pressprover från Daisy Beauty Expo.


Har ni provat någon av dessa? Har ni en egen favorit vad gäller duschkrämer?

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Jag köper duschcreme på Lagerhaus. Lite otippat att hitta där men jag är väldigt nöjd.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER