fredag 3 mars 2017

SNABBRENGÖRING - TIPS FRÅN SEPHORA

Jag fick för ett tag sedan ett pressprov på dessa rengöring wipes som ska ta bort make-up enkelt och smidigt. Dessa från Sephora: Pomegranate Cleansing Wipes är väldigt trevliga och jag tänkte jag skulle tipsa om dessa.


När man reser eller det är en sen kväll är det skönt att enkelt kunna ta bort makeup med enbart denna typen av wipes.


Doften av dessa är verkligen ljuvlig och de är verkligen superffektiva och samtidigt relativt milda mot min hy. Jag har även använt dessa på mina ögon och de funkar hur bra som helst, de tar bort ögonmakeup utan alltför mycket gnuggande :-)


Här ser ni tre bilder som visar hur snabbt och effektivt den tar bort makeup med bara ett drag (utan att behöva gnugga).
Dessa kostar ca 70 kronor och de gör det de ska. Dessa är bra.
Hoppas ni har en bra vecka.

KRAM!!2 kommentarer:

 1. Jag har provat deras vita, superbra.
  Ha en fin helg
  Maria

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset Maria, får kanske testa även de vita.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER