söndag 26 mars 2017

NY FOUNDATION FRÅN GIORGIO ARMANI - POWER FABRIC FOUNDATION

Foundation-tokig som man är är jag i ständig jakt efter den ultimata foundation. För mig som har en mogen hy med några pigmentfläckar, blandhy, med få rynkor men med behov av mer lyster är det inte alltid lätt att hitta en foundation som uppfyller allt jag skulle vilja ha ut utav min foundation. Täckning är viktig, hög täckning utan att se kakig eller plastig ut, lyster utan att se svettig och flottig ut, naturlig matthet samt lång varaktighet på huden (den måste hålla minst 9 timmar på min hy). Många krav som sagt som ska vara uppfyllda.


Nu när jag fick en 20% rabattkupong på Kicks tänkte jag att jag ville testa denna omtalade foundation. Så här beskrivs denna på Kicks:


PRODUKTINFORMATION

Giorgio Armani Beautys mest täckande foundation som kombineras med en ultralätt, sensorisk formula.

Vid applicering smälter produkten smidigt ihop med huden, och maskerar effektivt hudens ojämnheter som en lätt, matt slöja, för att skapa en naturlig känsla.
Eftersom varje människa är unik, kommer Power fabric foundation i 15 nyanser för att passa ett brett spektra av hudtoner.
Formulan är anpassad till varje nyans för att skapa en optimal täckning, utan att skapa linjer i ansiktet eller mattas av.
Power fabric kan användas som bas för hela ansiktet, men också för touch-ups. För en professionell finish appliceras Power fabric med hjälp av en foundationborste.
För ett mer anpassat resultat kan produkten appliceras med fingertopparna; den flytande konsistensen gör den lätt att arbeta med då den värms upp vid beröring och smälter direkt på huden.
Power fabric innehåller SPF 25.


Utifrån beskrivningen låter denna foundation som den ultimata foundation så jag provade ut min nyans och den närmaste var nummer 5. Denna är i sanningens namn aningen ljus men jag blandar ut den med min designer lift foundation från Armani som är aningen för mörk och vips har jag den perfekta nyansen. 


Jag gillar att denna foundation har pump, den doserar perfekt mängd och konsistensen är perfekt, inte för rinnande och inte för tjock.


Jag har testat denna nu i tre/fyra dagar och jag har tudelade känslor för denna.
Jag VILL så gärna gilla denna foundation men faktumet är att denna inte är särskilt hållbar på min hy, den bleknar bort på mina pigmenterade partier efter 5-6 timmar, på näsan är denna borta efter 5 timmar och i övrigt kan jag tycka att den blir aningen för pudrig på min hy.
Jag ska prova att testa den med olika primers men jag tycker en foundation ska hålla minst 6-7 timmar UTAN behov av primer om den säljs som longlasting.


Jag inkluderar en video av en favorit Youtuber: Angie som är råärlig i sin tester, vilket jag gillar. Hon var inte helt såld på denna heller och vi är alla olika. Jag inkluderar en annan video från en annan YoutuberSen har vi en annan mogen Youtuber som heter Brianna som ÄLSKAR denna.Så kanske för tidigt för ett slutbetyg men initialt får denna foundation följande betyg av mig:

3,5 av 5 stjärnor

Har ni testat denna foundation? Gillar ni den?

Önskar er alla en fin helg i vårsolen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER