lördag 18 mars 2017

PRISVÄRDA ÖGONSKUGGOR FRÅN SEPHORA

Idag ska jag tipsa om en fin och prisvärd ögonskuggspalett som jag fick som ett pressprov i ett utskick och sedan låg den oprövad ett tag, med tanke på hur många fina High-end paletter jag har så är et inte så konstigt att jag inte hoppade på denna palett direkt.

Paletten heter "Just for You" tror jag och den har en bra uppsättning fina vardagsskuggor. Den är liten och behändig i formatet.
Skuggorna är numrerade då det medföljer en liten folder som beskriver olika look och siffrorna gör det därmed enklare att följa beskrivningen.
Paletten kostar 125 kronor i ordinarie pris men några av dessa har varit nedsatta till 75 kronor! Oavsett om det är 125 eller 75 kronor så är detta en bra och prisvärd palette om man är nybörjare eller om man inte (som jag) redan har en mängd andra ögonskuggspaletter hemma.Dessa skuggor hade förvånansvärt bra pigment och var inte alltför smuliga när man applicerade dem.
Man kan enkelt sudda ut dessa och bygga upp intensiteten, bra nybörjarpalett helt enkelt.


Hoppas ni får en fin helg!
Själv ska jag försöka varva ner, nästa vecka blir mysig då ska det bli bio (Beauty and the Beast) med mina Sessor, fika, hämtmat, etc. Nästa vecka har jag lovat mina Sessor att vi ska spendera mer tid med varandra efter en hemskt vecka som varit med alltför mycket arbete.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER