söndag 12 mars 2017

ENKLASTE LÖSÖGONFRANSARNA FÖR NYBÖRJARE - KISS

Jag har testat en hel del lösögonfransar och jag tycker fortfarande att det är väldigt svårt att få ett bra resultat med de hellånga varianterna. Jag har testat att klippa isär dessa men det funkar inte superbra, tappar de olika bitarna eller så är det svårt att hitta alla delarna. Jag har därför hitintills mest använt Sweed lashes Linda Hallberg edition som har enkla-, dubbel- och trippelfransar i olika längder. Tyvärr kan jag ibland tycka ett trippelfransarna som är de jag föredrar att använda är i längsta laget, därför blev jag så nöjd när jag hittade dessa fransar hos Lyko: KissTrio Short fransar. Dessa är trippelfransar i olika längder och är sååå enkla att använda. Älskar dessa! Man kan få fina vardagsfransar och mer dramatiska fransar till festen, enkelt. Kiss var också med på Daisy Beauty Expo och visade andra fina fransar som de har i sin kollektion så redan då blev jag nyfiken på dessa.Jag har två förpackningar av dessa hemma och man kan återanvända dessa många gånger. Enda nackdelen med dessa är att man tyvärr kan tappa någon av dessa när klistret ibland lossnar. Jag använt mina tre/fyra gånger och tyvärr redan blivit av med två stycken trippelfransar (inte under samma gång men alltså totalt). Detta är dock inte fransarna fel utan mitt fel då jag antagligen inte haft tillräckligt med klister när jag lagt på dessa.


Om ni är nybörjare eller helt enkelt bara vill fylla ut fransarna till  vardags så är detta något jag varmt kan rekommendera er att testa.
Eftersom jag inte hann ta bilder på när jag har dessa på mig inkluderar jag en video här från Youtube som visar hur enkelt det är att använda dessa.Önskar er alla en fin söndag i det fina vädret!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER