onsdag 1 mars 2017

NY FAVORITMASCARA HITTAD - YSL THE SHOCK!

Jag har hittat en ny favoritmascara (ni som brukar läsa vet att jag länge älskat Dior och Too Faced). Denna mascara från YSL The Shock som är ny, var jag nyfiken på så snart jag hade läst ett antal recensioner på diverse utländska bloggar och på Youtube. Den satte sig på hjärnan och till slut slog jag till. Denna finns till ett bra pris på eleven så det var där denna klickades hem. På Åhlens kostar den 315 kronor och på eleven.se kostar den 275 kronor.


Yves Saint Laurent kommer här med deras mest volymgivande mascara hittills. The Shock Volumizing Mascara är för den som vill ha för maximal volym utan att det klumpar sig. Den timglasformade borsten och formulan ger en riktig "chock-effekt" då den lätt får tag i alla fransarna. På detta viss liknar den en aning Too Faced Better than Sex Mascaran som länge varit min favorit. Med briljant, högintensiva pigment ger The Shock Volumizing Mascara långvariga, dramatiska fransar. Skillnaden mellan denna och Too Faced är att denna sitter bättre på fransarna utan att smula och den håller fransarna böjda betydligt bättre. Formulan är ganska tjock, vilket jag gillar och jag brukar lägga två, till tre lager för maximal effekt. 


Med denna mascara behöver jag inte ha lösögonfransar särskilt ofta, inte ens på fest. Denna ger mina egna fransar en otroligt volym och det känns som att jag faktisk har lösögonfransar på mig.
Jag gillar YSL mascaror sen innan men denna är verkligen något extra om man gillar maximal volym utan att fransarna klumpar ihop sig.

Jag ska fixa bilder när jag använder denna på mina fransar men belysningen måste bli bättre och så behöver jag en liten villig assistent i form av Sessorna.

Har ni en favoritmascara? Vilken är det?

KRAM!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER