fredag 17 november 2017

ARDELL FAUXMINK - LOOKBOOK

Jag har hittat några av de finaste fransar jag någonsin provat. Ardell har kommit ut med en fantastisk samling fransar: Fauxmink lashes lookbook. Det är en ljuvlig samling specialfransar inkl en liten tub med duo lim. Alla fransarna är väldigt speciella och funkar främst till fest och GALA :-)


Nummer 815 är de fransar jag har på mig i bilderna nedan. De är sååå fina och kändes väldigt naturliga på. Ingen trodde att jag hade lösögonfransar på mig men folk kommenterade vilka fina fransar jag hade ;-)
Det tog mig, ovan som jag är, minst 25 min att sätta på dem men det var väl värt kampen :-)Ardell är bland de största i världen på lösögonfransar och med rätta, de gör fina och extremt prisvärda fransar. Jag är så glad att jag fick dessa på resan till ROM med Daisy Beauty.
En exklusiv limited edition utgåva av Ardells populära premiumfransar Faux Mink. Fransarna känns fjäderlätta med sitt osynliga komfortabla fransband. Perfekt för att addera en lätt men voluminös känsla till fransarna. Tillverkade av syntetiskt hår (cruelty free och vegan friendly). Boxen består av åtta stycken fransar (810, 811, 812, 813, 814, 815, 816 och 817) i Faux Minkserien samt ett litet DUO franslim. De kostar 495 kronor på addbeauty och är så fina.

Hoppas ni får en fin helg!!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER