fredag 10 november 2017

TARTES JULEDITION PRODUKTER

Jag lyckades efter många misslyckade försök att köpa några produkter från Tartes julkollektionen. Tartes hemsida har strulat och det har varit en utmaning att få till ett köp av dessa produkter som jag suktat efter sen de kom ut på hemsidan. Tarte har väldigt bra pigment i sina ögonskuggor och rouge så därför var det extra roligt att få tag på dessa julpaket.


Det ena paketet innehöll alla dessa fem rouge i mindre storlek än normalt men fortfarande med samma fina pigment och hållbarhet.Alla rouge går i naturliga, mjuka toner som ska kunna passa de flesta med ljus/medium hudton.
 Den här vackra lådan längtade jag verkligen efter att testa, den har det mesta man behöver för att fixa  sin makeup. 


 Den innehåller ögonskuggor, bronzer, highlighter, mascara, eyeliner och läppfärg.
Storlekarna är mindre än normalt men de är perfekta att ta med på resan.


Ögonskuggorna är en perfekt blandning mellan matta och glittriga ögonskuggor. Jag har provat ögonskuggorna och de flesta har fina pigment som håller minst 6-7 timmar på mina ögonlock.


Detta är en perfekt julklapp till mig själv. Är så nöjd att jag lyckades få tag i dem.
Priset för allihopa blev ca 850 kronor vilket jag tycker ändå är OK med tanke på alla fina produkter jag fick och som kommer att hålla länge.

Har ni testat Tartes makeup, är ni nyfikna på det?
Hoppas ni alla får en fin helg. Imorgon tror jag det ska bli en tur till Mall of Scandinavia nu när Sessorna är hos sin pappa kan jag döda lite tid på det gigantiska köpcentra och kanske spana in Kiko Milano t ex :-)

KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Är lite sugen på rougen har du testat dem?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej M,
   Ja, jag har testat rougen och de är super!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER