torsdag 30 november 2017

LITE INREDNINGSTIPS NU NÄR DET NALKAS JULETIDER

Ikväll tänkte jag visa er lite av de detaljer jag inrett mitt hem med nu inför jul innan all julpynt ska fram :-) Jag älskar ljus nu när mörkret blir tätare och längre. Jag har köpt mina ljusslingor hos Clas Ohlson och snäckan hos R.O.O.M.


Ljushålllaren utsmyckad med snäckor kommer från R.O.O.M. Älskar allt med denna. Den är ljus, romantisk och alldeles ljuvlig.
Lyktor från Mio och R.O.O.MAntik lykta med ljusslinga från Clas Ohlson.Ljusslinga från Clas Ohlson.Hur pyntar ni hemma inför julen? Jag gillar att ha ljus omkring mig när mörkret kommer även efter julens högtider.

Hoppas ni har en bra vecka.

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER