torsdag 23 november 2017

MINA FAVORITMASCAROR UNDER HÖSTEN 2017

Ikväll tänkte jag tipsa om mina favoritmascaror som använts under september - november 2017. Dessa som jag plockar fram här: 5 stycken är favoriter som används dagligen och jag brukar mixa minst två olika mascaror dagligen, oftast en som ger längd och en som ger volym.


Tarte Lights Camera 4-1 Lashes, Lancome Monsieur BIG, It Cosmetics Superhero Mascara, Tokyo Matsuge mascara samt Kiko Milano Fall 2.0 mascara.


Denna mascara från Tarte ger både längd och volym, den separerar dessutom fransarna så fint. Jag brukar mixa denna tillsammans med Lancomes Monsieur Big mascara som ger mycket volym och separation.


Lancômes senaste mascara Monsieur Big är den första mascaran jag verkligen fallit för från Lancôme. Älskar att den ger massor av volym och separerar så fint fransarna, den ger wow effekt men tyvärr torkar den ganska fort i sin tub och redan efter två månader är det mesta borta/torrt i tuben. Annars en klar vinnarmascara.
Denna mascara från It-Cosmetics Superhero Mascara köpte jag i NY, jag passade på att köpa It Cosmetics produkter när jag var i USA då de nästan är omöjliga att få tag i Europa.
Denna mascara är krämig, torkar snabbt på fransarna, förlänger, ger volym och håller hela dagen. Denna brukar jag använda ihop med Kikos mascara.


Tokyo Matsuge mascara (japansk mascara) upptäckte jag alldeles nyligen. Med sin smala och halvmåneformade borste böjs och förlängs fransarna med hjälp av en miljövänlig fiberformula berikad med näringsrikt extrakt från grönt te och sakura (japanskt körsbär). Mascaran sitter hela dagen, flagnar inte, är kladdfri och tas lätt bort med varmt vatten. Borsten finfördelar fiberformulan runt varje ögonfrans och reducerar klumpar. Fransarna böjs, förlängs och mer volym adderas i ett enda drag. Tokyo Matsuges formula är parfymfri samt fri från: parabener, latex, mineraloljor och silikoner. Jag älskar att kombinera denna ihop med antingen It Cosmetics mascara eller med Kikos mascara. Jag älskar att denna mascara håller sig på plats och rinner inte iväg trots rinniga ögon :-)


Sist men inte minst har vi en storfavorit som jag hittade i Rom, Kiko Fall 2.0.
Älskade denna trots att jag var skeptisk första gången jag såg den :-) Jag tänkte: vad kan denna lilla borste tillföra för något?? Men denna lilla borste kan verkligen lyfta, böja, separerar och bygga volym. Jag brukar kombinera denna tillsammans med It cosmetics mascara eller med Tokyo Matsuge.
Dessutom är denna PERFEKT att använda till underfransarna. Älskar verkligen denna mascara och kan varmt rekommendera er att testa denna, dessutom är den billig i inköp (win-win).


En mascara som jag däremot INTE är förtjust i är denna väldigt HYPADE mascara från lÓreal: Paradise Extatic, den är prisvärd och den liknar väldigt mycket en favoritmascara som jag älskar: Too Faced Better than Sex mascara. Denna klumpar ihop mina fransar så de klibbar ihop sig och den fäller minst lika mycket som Too Faced mascaran. Mascaran ger mig varken volym eller längd så tyvärr är denna ingen vinnare för egen del.


Har ni testat någon av mina favoritmascaror? Någon gemensam favorit?
I vanliga fall brukar en Dior mascara alltid finnas i min necessär men inte nu längre. Dessa fem mascaror har tagit över.

Hoppas ni har en fin vecka.

KRAM!!

1 kommentar:

  1. Så konstigt det kan vara hur olika mascaror funkar på olika personer.
    Min nya favorit är just Paradise från Loreal an absolute dream :)
    enda synpunkten jag har är att den torkar fort.
    Kram och trevlig helg

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER