onsdag 29 november 2017

SENSAI FLAWLESS SATIN FOUNDATION - RECENSION/REVIEW

Ni som följer bloggen vet att jag älskar foundation och att jag ständigt letar efter en HG-foundation (Holy Grail Foundation). Efter mycket varma rekommendationer från olika håll bestämde jag mig för att testa denna, jag fick en provburk testade den en dag och bestämde mig sedan när jag hade 20% rabatt på Åhlens att inhandla den. Sensai Flawless Satin Foundation.Så här beskrivs denna foundation:
En viktlös foundation med lätt täckning. Luminous Sheer Foundation SPF 15 ger en skir "no makeup"-look, med en silkeslen finish och vacker lyster där din naturliga skönhet får lysa igenom. Formulan är återfuktande och ljusreflekterande med Silky Lustrous Powder och Koishimarusilke, som tillsammans jobbar utjämnande på huden. SPF 15 förebygger pigmenteringar från solen samt skyddar huden mot förtida åldrande.


  • Viktlös foundation för en "no makeup"-look.
  • Ger en fräsch hud med strålande finish.
  • Innehåller vårdande silke samt SPF 15.
Färgen matchar perfekt och jag gillar den fina finishen som denna foundation ger men någon större täckning har den inte, tyvärr. Har man perfekt hy utan fläckar eller missfärgningar/ärr är denna väldigt fin på. För mig som har pigmenteringar räcker denna tyvärr inte. Jag behöver då komplettera den med en hel del concealer och sedan puder för att fixera den. Den har en fin blurring effekt och är en fin foundation på en felfri hy men på min funkar den inte.
Har ni testat denna? Gillar ni den?

Önskar er alla en fortsatt fin vecka.

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER